Cântăreața britanică Adele a devenit deja pentru al doilea an consecutiv, cel mai bine vândut artist al anului în America. Cel de-al doilea album din cariera sa, a fost vândut în 2012 în 4,4 milioane de copii. Albumul său, “21”, care conține piese – hit precum “Rolling in the Deep” sau “Someone Like You”, a fost cel mai bine vândut în SUA și în 2011, în 5,8 milioane de copii, scrie BBC News. Este pentru prima dată când același album al unui artist este cel mai bine vândut pe piață pentru doi ani la rând, de la reușita lui Nielsen Soundscan din 1991.

Adela a fost o adevărată “bombă” care a spart tiparele  pieții muzicale internaționale. Artista a fost de multe ori dur criticată pentru formele sale ce nu corespund standardelor 90-60-90, cântăreața însă, de fiecare dată a spus că pentru ea tot ce contează este activitatea muzicală, nu a venit în lumea muzicii pentru a impresiona prin siluetă.

 

Anul 2012 s-a dovedit a fi unul fructuos pentru Adele, atât pe plan profesional, cât și pe cel familial. Artista a născut un băiețel pe data de 19 octombrie 2012, acesta fiind primul său copil.

 

Distribuie articolul: