Au trecut aproape trei ani de când Adele a lansat albumul “21”, care s-a vândut până acum în peste 26 de milioane de exemplare în întreagă lume. Cu toate că s-a retras pentru moment din muzică pentru a se dedica vieții de tânără mamă, Adele continuă să câștige sume uriașe din drepturile de autor. Anul trecut, aceasta a câștigat nu mai puțin de 30 de milioane de lire sterline. 

Albumul “21”, lansat de Adele în urmă cu aproape trei ani s-a vândut până acum în 26 de milioane de exemplare în întreagă lume și este cel mai de succes album al unui artist britanic după discul “Sergeant Pepper” lansat de trupă The Beatles. Discul lui Adele a devenit de curând primul album care s-a vândut în peste trei milioane de unități pe iTunes.

 

În urmă uriașului succes, Adele câștiga sume colosale de bani fără să facă nimic. Doar în 2013 această și-a rotunjit veniturile cu sumă de 30 de milioane de lire sterline. Banii câștigați sunt investiți apoi în proprietăți imobiliare. Adele are case la Brighton și la Londra și își caută acum un apartament în Los Angeles.

Cântăreața britanică lucrează în acest timp la un nou album, ce va fi lansat spre finalul anului 2014.

Sursa: ADPM

Distribuie articolul: