A trecut deja o lună și jumătate de când în viața Adelei Popescu a apărut Alexandru. Micuțul i-a întors toate priotrățile peste cap, însă i-a adus ceva mult mai valoros: fericirea deplină. Despre succesele fiului său, dar și despre schimbările din familia lor, în acest răstimp, Adela a povestit pe blog.

Deși și-a speriat nițel părinții în primele zile de viață, micuțul Alexandru are o creștere armonioasă adaugă bine în greutate:

„În primul rând, îmi place de noi. De mine și de Radu. Am trecut de prima lună, despre care auzisem că e critică, fără să ne certăm nici măcar o dată. Asta poate și pentru că am avut ajutor uriaș din partea mamei. Contează. Contează enorm. Dar despre asta vom vorbi pe larg într-o postare viitoare.

Așaaaa, iubirea vieții mele e veselă, zâmbește mult, papă cu poftă, se apropie vertiginos de 5kg, nu are colici (ptiu, să nu îl deochi), nu plânge la băiță, începe să îi placă și masajul și dacă ne ajută Cel de Sus ca nopțile sa doarmă și el legat aproape 4 ore, mă declar cea ma fericită mamă de pe planetă. Sau hai, măcar 3, dar să știu că mă pot baza pe ele”, spune Adela.

1

Da, una dintre cele mai mari probleme cu care se confruntă cântăreața este somnul, mai degrabă lipsa lui:

„Treaba asta cu nedormitul mă speria cred că cel mai tare înainte să nasc. Și pe bună dreptate. Eu iubesc să dorm, iar dacă este ceva ce urăsc din tot sufletul, este să mă trezesc foarte devreme. Alăptând, sigur că nopțile albe nu se negociază și nici nu am intenționat să o fac, dar știți cum aștept să ajungă la 5 kg? Căci mi-a spus mie Dana că atunci când ajunge copilul la 5 kg, doarme toată noaptea. Hai că mai avem câteva sute de grame. Puține”, mărturisește vedeta.

3

Cântăreața recunoaște că nu are destulă experiență pentru a da sfaturi altor familii, din contra, își roagă fanii să îi ofere sugestii cu referire la alăptare, relația cu partenerul (bona, bunica versur intimitatea cuplului), plăcerile personale/ micile bucurii ale mamei și lista de bebe (obiecte necesare și cele complet fără sens).

Între timp, proaspăta mămică a reușit să-și revină cât decât în formă!

cd

Foto: Instagram

Distribuie articolul: