Deja știți că Adela și Radu au decis să-și oficializeze relația prin cel mai frumos eveniment din viața unui cuplu - nunta! Dar până atunci intepreta mai are și o piesă de teatru în care va interpreta un rol „de poveste” prin care într-un fel sau altul își va exersa rolul de mireasă, mai exact în spectacolul „Nunta Perfectă”.

Cuceriți încă de la prima invitație de proiectul „Nunta perfectă”, actorii Adela Popescu, Laura Cosoi, Cătălina Grama, Alina Chivulescu, Adina Galupa, Dan Radulescu și regizorul Eugen Gyemant și-au dedicat ultimele luni repetițiilor pentru spectacol, probelor de costume, interacțiunii cu echipa și aprofundării sintagmei „Nunta perfectă” care-și va dezvălui aspecte amuzante și deloc previzibile pe scena unui teatru din București.

Iată ce detalii a mai dat Adela pe blogul său, despre acest spectacol: „Mă pregătesc de nuntă! Și pentru că îmi doresc ca ea sa fie perfectă, de două luni, împreună cu prietenele și colegele mele Alina Chivulescu, Laura Cosoi, Cătălina Grama, Adina Galupa, dar și cu Dan Rădulescu, ne întâlnim zilnic și facem pe naiba-n patru, sub îndrumarea regizorului Eugen Geymant, ca acest eveniment să fie unic.

Foto: realitatea.net

Foto: realitatea.net

Și va fi! Că prea frumoasă a fost toată perioada asta în care ne-am văzut și ne-am stors creierii. Am băut și cafele, normal, am comandat pizza, paste, am dansat, am plâns, ne-am îndoit, ne-am cunoscut și acum, când mai sunt doar două săptămâni până la marea premieră, am curajul, știind ce și cum va fi, să vă invit și pe voi cu tot sufletul, la acest spectacol, despre care noi credem ca este unic.
Foto: adelapopescu.eu

Foto: adelapopescu.eu

Dincolo de subiectul piesei și surprizele spectacolului, multe vor fi întâmplările ce va vor transforma seara într-una de neuitat. Vă rog sa mă credeti pe cuvânt! Ma arde limba să vă spun mai multe, dar nu vreau să vă stric surpriza din seara premierei.  Tot ce pot să fac este să vă arăt cam cum va arăta costumul meu. Acum, încercați voi să va imaginați restul. Închei, că nu mă mai lasă Eugen să ies din personaj.”

Distribuie articolul: