Actrița a vizitat recent satul în care a copilărit. Plăcerea cea mai mare a vedetei a fost să cotrobăie prin dulapul mamei sale, după cum a recunoscut.

Adela Popescu și Radu Valcan, iubitul ei, au dat o fugă până la Susani, unde au facut o adevărată ședință foto langa: „Plăcerea mea cea mai mare, pe lângă aceea de a mânca cartofi prăjiți, murături și varză călită, este sa cotrobăi prin dulapul mamei. Haine mai noi, mai vechi, unele chiar foarte vechi. Păstreaza tot! Și bine face, că tare le mai vine rândul să iasă la lumină unor fuste plisate până la gleznă, de exemplu”, a povestit Adela Popescu pe blogul ei.

adelapopescu.eu

„Radu a fost pe loc cucerit de atemporalitatea unor ruine ce în alte timpuri fuseseră totul pentru cineva… Ascunseseră bucurii, plânsete, miros de prăjeala, biberoane, tămâie, „viața satului”, mălai, mileuri, bocete, cântece de leagăn, etc. Deșărtăciune… poleită cu un aparat Fuji profesional, o fustă populară veche de 40 de ani din dulapul fermecat, căciulița croșetată de mami și bocanci ca nuca-n perete. Alte incălțări nu aveam la mine. O improvizație imortalizată de Radu. Prin geam, dealurile mele dragi. Copilăria mea, sufletul meu. O parte doar” a mai adăugat Adela pe blogul ei.

adelapopescu.eu

adelapopescu.eu

sursă foto: adelapopescu.eu

Distribuie articolul: