Fiul mai mare al Adelei Popescu și a lui Radu Vâlcan tocmai a împlinit 4 anișori. Vedeta din România a publicat un mesaj emoționant și pe alocuri amuzant, pe rețelele sociale. 

Alexandru s-a născut pe 11.06 la ora 11:06, cum scria însăși vedeta pe blogul său: „După trei contracții a venit. Un urlet puternic a fost primul semn că totul e bine cu puiul meu. Mi-a fost pus pe piept. Plângeam în hohote. Dragostea mea, dragoste mea…
Dupa puțin timp mi l-au luat. Vă rog, aveți grijă de el! Nota 10, Alexandru! Pe 11.06 la ora 11:06 venea pe lume inima mea”.

Aseară, Adela Popescu și-a pus toată dragostea într-un mesaj emoționant pe rețelele sociale. Este prima experiență în calitate de mamă, Alexandru fiind primul ei copil. Împreună cu el a învățat multe și continuă să învețe de la el zi de zi.

„Măi, gălușcă, vezi că erai mic cât un pui de șoricel! Și, acum, ne cerți că nu ne ținem de cuvânt, că mergem prea tare cu mașina, că nu dăm de mâncare la cățeluși pe stradă și îl ameninți pe tati că te superi tare pe el dacă mai fumează. Nu vrei să îmbătrânească Ciu, de teamă că o să moară, și ne asiguri că speli tu pe jos dacă face pipi pe covor, numai să îl mai lasăm câteva momente cu noi pe canapea. Mă mângâi când sunt tristă și îi cânți lui Andrei cântecelul lui preferat atunci când plânge. Ți-ai dorit un tort cu multe personaje să poți să le dai și prietenilor tăi câte unul, „să fie și ei fericiți”. Deși, știu cât iubești costumele tale de supereroi, i l-ai făcut cadou pe cel de „Bufniță Sophiei. Nu ai putut să dormi de fericire pentru asta. Ești o minune de băiețel! Ești mai bun decât am fost sau vom fi noi vreodată. Iartă-ne când suntem nedrepți… Te iubim de nici nu există cuvinte să iți spunem! La mulți ani, iubirea noastră! 12h!”, scrie Adela publicând o fotografie făcută încă în primele zile după nașterea lui Andrei.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Adela Popescu (@adela_popescu) pe

Adela și Radu Vâlcan mai au un băiețel, pe nume Andrei, care are 1 anișor și jumătate.

Frumoasă familie, nu-i așa?!


*Urmărește canalul nostru de Telegram

Pentru mai multe știri din frumusețe și modă urmărește canalul nostru de  Viber – Revista #EAmd Join Revista #EAmd 

WhatsApp – Revista EA

Sursa: Instagram.com