Adela Popescu este modelul de femeie care a avut dintotdeauna grijă de felul în care arată, mizând mereu pe modalități cât mai naturale de înfrumusețare. Mai noi, vedeta a încercat măștile cu zaț de cafea, extrem de eficiente pentru pielea corpului, dar și pentru buzunar, pentru că sunt foarte ieftine!

Fiecare femeie a auzit măcar o dată despre beneficiile zațului de cafea pentru frumusețe. Combinat cu uleiul de măsline, acesta este eficient pentru atenuarea celulitei. Folosit la spălarea părului, acesta este eficient pentru nuanțarea colorii brune sau roșcate. Utilizat la procedurile de masaj, zațul de cafea este un minunat exfoliant, iar pe timp de vară – o soluție de amplificare a culorii bronzului.

Adela Popescu a încercat pe propria piele o rețetă de obținere a unui scrub exfoliant, hidratant și anti-celulitic în același timp. Cum a obținut o asemenea masă, dar și cum a aplicat-o, pentru efect garantat, vezi în mesajul pe care l-a publicat chiar ea pe internet:

„Nu știu vouă, dar mie îmi plac la nebunie serile răcoroase de vară, când ajung acasă dupa o zi activă, cu noi fapte împlinite. Dupa cum bine știți deja, Radu obișnuiește să mă rasfețe cu cine delicioase. Însă acum, plecat fiind, această atribuție îmi revine mie. Doar că în locul unei cine romantioase, în această seară prefer un alt fel de răsfăț, și anume un scrub sănătos cu zaț de cafea. Home-made, în baia proaspăt renovată. Sper să nu o redecorez acum cu alte cele. Poate fi folosit și pentru ten, dar eu am ales varianta pentru corp. Îmi plac tot mai mult aceste tratamente naturale miraculoase, pentru că sunt ușor de realizat, cu ingrediente simple și te deplasezi maxim până în baie.

Este foarte simplu, ai nevoie de: jumătate de cană de zaț de cafea, 3-4 linguri de ulei de măsline, 1 lingură de miere de albine, 2 linguri de zahăr brun, câteva picături de gel de duș sau cremă hidratantă pentru corp. Se amestecă până când conținutul devine omogen și se aplică imediat după duș, prin masarea ușoară cu mâna. După 5-10 minute, se clătește cu apă călduță. Mai simplu nici că se poate! Beneficii? Foarte multe. Tonifiază, hidratează și uniformizează pielea. Îndepărtează celulele moarte și combate până și celulita, bat-o vina”, mărturisește Adela Popescu, într-un mesaj publicat pe blogul său personal.

Adela a distribuit și o serie de fotografii realizate în timpul procedurii de înfrumusețare cu zaț de cafea:

Foto:adelapopescu.eu

Distribuie articolul: