Odată cu întoarcerea la job a Adelei Popescu în doar două luni după ce l-a născut pe Alexandru, vedeta de televiziune aude tot mai des critici venite la adresa-i, cum că și-ar fi lăsat copilul acasă de izbeliște de dragul carierei. Tocmai din acest motiv s-a văzut nevoită să vină cu o precizare!

Adela recunoaște că pe întreg parcursul sarcinii s-a simțit minunat și că, dacă ar fi fost voia ei, pleca de la televiziune direct în maternitate. Noroc de Radu, care, în a opta lună de sarcină a soției, i-a subliniat să se astâmpere acasă:

„Slavă Domnului, am avut o sarcină ușoară, fără probleme. […] Am renunțat la câteva proiecte, la concertele cu DjProject, la turneul de teatru, etc, vrând totuși să mă protejez cât pot de mult. Am hotărât totuși să rămân la Vorbește Lumea. Așa că din luna a treia până într-a opta, zi de zi am venit la muncă. Am râs mult, am dansat, m-am luat cu desfășurătoare, ratinguri, invitați, documentări, iar simplul fapt că în fiecare zi cineva mă machia și mă coafa era grozav pentru psihicul meu, mai ales în perioada în care deja luasem peste 15 kg, când ieșeam la WC de 275 de mii de ori și când nicio haină nu prea mă mai „coafa”. Deși hotărâsem cu Radu ca din luna a 7-a să mă retrag, descopeream că mă simt perfect și că realmente nu există un motiv real pentru care să o fac. Hai și săptămâna asta, hai și ailaltă, până când am ajuns în luna a opta și soțul a zis, ca un soț grijuliu ce este: măi femeie, gata, mai stai și tu pe acasă!

Vă spun sincer, am facut-o mai mult de gura lui, că altfel eu aș fi plecat de la emisiune direct la maternitate. Nu îmi era rău, nu îmi era greu, nu era o atmosferă tensionată, ba dimpotrivă, și în plus stăteam plecată de acasă patru ore cu tot cu drum. Ședințele le mutaserăm în online, așa că pregătirea se făcea fix din vârful patului. În ultima zi a mea de emisie, am plâns mult. Acesta a fost singura neplăcere pe care mi-a adus-o emisiunea aceasta vreodată.”

De luni, de la 10:30. Doua ore cu subsemnatii si ziua va va fi mai buna! :))) #adelapopescu @cove.official @andreeacaranda #vorbestelumea

Фото опубликовано Adela Popescu (@adela_popescu)

După ce a venit pe lume micuțul, se apropia cu pași grăbiți noul sezon din ciclul de emisiuni Vorbește Lumea, iar Adela s-a și pus pe gânduri cum să facă, pentru ca să le reușească pe toate, mai ales că în jurul ei au început să planeze atât de multe păreri!

„Între timp eu am născut, am plâns, am alăptat, nu am dormit, iar am alăptat, am râs, am descoperit dragostea deplină, iar nu am dormit, am alăptat și tot asa. O lună și încă una. Noul sezon Vorbește Lumea urma să înceapă la sfârșit de august. Alexandru ar fi împlinit atunci două luni. Să te întorci la muncă dupa doar 2 luni de la naștere? Curată nebunie. Înconștiență crasă. Lipsă de dragoste. Și ce-o să faci cu copilul? Dacă ți se oprește lactația? O să pierzi etape din viața lui. O să regreți! O să arunce oamenii cu roșii în tine, etc. Cam asta auzeam din gura cunoscuților, dar și din fundul conștiinței mele.”

Adela spune că un dialog cu Radu a ajutat-o să-și recapete forța de decizie. I-a mărturisit soțului său că televiziunea îi consumă cam 4 ore în fiecare zi și i-a confirmat că Alexandru flămânzește uneori și într-o pauză de 3-4 ore. „Gândul că mă duc la emisiune îmi dă o stare de bine și în plus, avem două bunici în putere și gata oricând să fie alături de noi”, a adăugat Adela, după care i-a sunat mamei și a rugat-o să se mute la București.

Incepeeee #vorbestelumea

Фото опубликовано Adela Popescu (@adela_popescu)

Vedeta a ținut să le împărtășească fanilor și cum decurge o zi din viața ei, în care le reușește pe toate. Până dimineața la 6:00, se trezește cam de două ori ca să îl alăpteze pe băiețel, apoi, până la 8:30 e lăsată de Radu să doarmă, el având grijă de copil. Înainte să plece la TV, îl hrănește din nou. Vedeta e recunoscătoare pentru „mult lăptic”, îl mai și depozitează, lăsând-o pe bunică cu totul pregătit.

„Sigur că după emisiune vin val-vârtej acasă și nimic nu ne mai poate despărți pâna a doua zi la 9:00. Ar fi mai ușor, normal, dacă i-aș da lapte praf. Nu ar mai fi dependent de mine iar eu mi-aș vedea în voie de treabă. Dar nu vreau asta. Sub nicio formă. În cele 4 ore mi se face dor de „greul” de acasă. Nu vreau să îl schimb pentru nimic în lume.

Cum mă simt? Nu e ușor. Deloc. Sunt două ore și ceva de direct, timp în care trebuie să fiu documentată, pe fază, în formă. Sigur că mă apucă uneori vinovăția, sigur că ma întreb dacă e bine și nu spun că asta trebuie făcut. Puține mămici au șansa mea, aceea de a se întoarce la un serviciu de doar patru ore pe zi. Cu toate astea, o fi bine? Cred totuși că da…pentru mine cel puțin. Când văd că Alexandru râde mult și eu odată cu el, îmi dau seama că nimic nu face mai bine unui bebeluș decât o mămică fericită, relaxată și plină de încredere în sine”, mai spune Adela, pe blog.

Foto: adelapopescu.eu, Instagram

Distribuie articolul: