Adela Popescu și Radu Vâlcan formează unul dintre cele mai îndrăgite și cunoscute cupluri din lumea mondenă din România. Prezentatoarea i-a trimis soțului ei un mesaj de iubire, pe blogul personal, cu ocazia împlinirii a 41 de ani.

Adela Popescu a mărturisit că l-a iubit pe Radu mai întâi ca pe un pretendent, apoi ca pe un iubit, după care l-a iubit din postura de soț. Cei doi s-au căsătorit în 2015 și au împreună un băiat.

„Te-am iubit în etape… Mai întâi ca pretendent. Fin, frumos, discret, timid, altfel… exact așa cum erai tu la început. Apoi ca iubit.Tandru, liniștit, calm, surprinzător… exact așa cum mi te amintesc în anii frumoși în care am avut primul apartament, prima Roma, primul Bali, primul Paco, prima iarnă friguroasă și prima vară înnăbușitoare. Apoi ca soț. Protector, sincer, amuzant, firesc, devotat, fidel…exact așa cum suna promisiunea pe care am văzut-o în ochii tăi când ne-am cununat. Apoi ca tata.Topit, leșinat, preș, țăndări, rupt, îndrăgostit, disperat, panicat, anxios… exact așa cum știam că vei fi încă din ziua în care am aflat că vom fi trei. Enjoy the ride împreună cu noi, iubitule!”, a scris Adela Popescu pe blogul personal.

Toate aceste cuvinte i-au fost adresate cu ocazia zilei lui de naștere.

Vezi și: Radu Vâlcan și Adela Popescu își sărbătoresc astăzi nunta de bumbac! Ce dedicații emoționante și-au făcut soții

Sursa foto: facebook.com

 

Distribuie articolul: