Dacă v-ați întrebat până acum de ce se căsătoresc oamenii și aveați un singur răsăpuns: Dragostea. Ei bine, aflați că interpreta Adela Popescu are un alt răspuns pentru fanele sale. Nu e vorba de nunta sau rochia miresii, e cu totul altceva. Vezi mai jos năstrușnica idee a Adelei, scrisă pe blogul său:

„Acum mi-a picat fisa! Eu cred că oamenii se căsătoresc… pentru luna de miere. E cea mai bună scuză pentru a alege o vacanță într-o destinație exotică pe care în mod normal nu ți-ai permite-o. Sau mai bine zis, poate că ți-ai permite-o dar te-ai simți cumplit de vinovat dacă în loc să schimbi parchetul în casă, de exemplu, tu ai pleca în Maldive.

IMG_5396

Dar, când te căsătorești, luna de miere e obligatorie, la fel cum este și cununia. Și darul. Și cortul. Și portjartiera. Și mărturiile. Și voalul. Adică, vrei nu vrei, ești obligat să pleci.

Așa că dacă tot ne iubim și vrem să rămânem împreună, de ce să nu ne și căsătorim. Pentru că… obligatoriu plecăm în luna de miere!
Și mai pe scurt: dacă tot ne iubim, de ce să nu plecăm în luna de miere.
Mai pe scurt de atât: dacă tot ne iubim de ce sa nu plecăm în vacanță.

IMG_5580

Mult mai pe scurt: dacă avem trei lei, de ce să nu-i cheltuim în modul cel mai frumos și potrivit cu putință: ÎN VACANȚĂ! Fie ca este la Băile Berculane, la Cetatea Deva, la Tuzla, în Delta, în Bangladesh sau pur și simplu cu cortul într-o livada din satul Peștera. Nimic pe lume nu te „învață” mai mult ca o vacanță.

IMG_4132
Așa că renunțați la a mai agonisi bunuri ce nu vă aduc nicio bucurie și plecați unde vedeți cu ochii!

IMG_4010
Da, asta e de fapt revelația!
Pentru că eu și Radu suntem „călători” înrăiți, ajutați-ne și pe noi cu câteva sugetii de vacanță/luna de miere. Fie că e vorba de 3 zile, fie de 2 săptămâni.”

IMG_3775

Interpreta promite 5 premii pentru cele mai bune idei pe care le așteaptă pe blogul său de la fanele și prieteneii săi.

Distribuie articolul: