Le-aţi îndrăgit pe ambele în telenovela “Iubire ca în filme”, unde Adela Popescu şi Diana Dumitrescu interpretau rolul unor dansatoare de bar. Azi gurile rele spun că invidia Dianei pe colega sa Adela pare să fie adevăratul motiv al despărţirii actriţei de producătorul Ducu Ion. Mai exact, Diana, al cărei ultim rol a fost unul secundar, în serialul “Pariu cu viaţa”, a strâns frustrări după frustrări, adunând prestaţiile tot mai dese ale actriţei Adela Popescu. Până la urmă, Dumitreasca a izbucnit, reproşându-i lui Ducu că i-ar oferi mai multe roluri unei străine decât propriei soţii.

 

Actriţa Diana Dumitrescu s-a căsătorit cu producătorul Ducu Ion, nimeni altul decât fiul Ruxandrei Ion, considerată “mama telenovelelor la români”, în august 2009, pe când blonda era în mare vogă. Se făcuse remarcată prin rolul principal din “Regina” şi filmase pentru o altă telenovelă, difuzată tot la Acasă TV, “Aniela”.

Deşi nu puţini au fost cei care şuşoteau că, odată măritată cu Ducu, Diana va monopoliza toate producţiile postului Acasă TV, lucrurile au stat cu totul altfel. Actriţa a mai primit doar un rol negativ în “Iubire şi onoare”, în 2010, iar apoi unul secundar, în serialul de la PRO TV “Pariu cu viaţa”, în care a “bifat” numai două sezoane.

Potrivit unui apropiat al cuplului, din momentul în care blonda a rămas pe tuşă, în familia lor au început şi certurile. Nu de puţine ori, Diana i-a reproşat soţului că nu mai primeşte roluri principale şi că Adela Popescu este mult mai solicitată şi mai bine pusă în evidenţă.

“Ducu a ajuns la capătul răbdării din cauza acestor reproşuri, iar în cuplu a intervenit răceala. Până la despărţire a mai fost un simplu pas”, a mai spus respectiva sursă. În ceea ce o priveşte pe Adela Popescu, aceasta a jucat în toate sezoanele din “Pariu cu viaţa”, în care a avut rolul principal.

Ducu Ion a încercat să salveze însă căsnicia şi să-i facă pe plac soţiei, scoţând chiar un film în care au jucat împreună, “Minte-mă frumos”, producţie care la sfârşitul lunii martie a primit premiul Gopo pentru “cel mai mare succes la public”. Conform aceleiaşi surse, Ducu şi-a dorit o despărţire amiabilă şi a făcut tot posibilul ca viitoarea sa fostă soţie să joace din nou în telenovele. Astfel că, din toamnă, Diana va interpreta, la Acasă TV, rolul principal în telenovela “Îngeri pierduţi”.

Sursa: libertatea.ro