Adela Popescu a avut ocazia, încă de la început de carieră, de a lucra cu unii dintre cei mai mari actori ai României. Și cu toate că a avut foarte multe lucruri de învățat de la aceștia, mărturisește că „a furat” meserie chiar și de la Oana Zăvoranu, despre care spune că are un talent nativ rar întâlnit. 

Adela Popescu a intrat în televiziune pe când avea doar 17 ani, odată cu rolul ei din prima telenovelă românească, „Numai iubirea”. Era atunci la început de drum și, spre norocul ei, a avut șansa de a lucra alături de unii dintre cei mai mari actori ai României și de „a fura” meserie direct de la ei.

Actriță a mărturisit că primul ei mentor a fost regizorul Iura Luncașu, cel care a știut exact cum să o îndrume pentru a scoate tot ce era mai bun în ea. Și, pe lângă mari actori precum Iurie Darie, Bebe Cotimanis sau Florin Zamfirescu, Adela dezvăluie că a avut multe de învățat, în ceea ce privește actoria, chiar și de la Oana Zăvoranu, cea care pe atunci îi era colegă de platou.

 Adela Popescu

„Primul meu mentor a fost Iură Luncașu, regizorul cu care am lucrat la început. Și el a rămas ani de zile, pentru că, fiind la bază actor, înțelegea perfect necesitatea actorului, știa cum trebuie să explice lucrurile că noi să le înțelegm foarte bine. Apoi, am învățat foarte multe lucruri și de la Oana Zăvoranu pentru că ea are o putere de a se arunca într-o situație pe care n-am întâlnit-o la mulți actori. De asemenea Iurie Darie, Dan Bordeianu, Alexandru Papadopol. Au urmat Bebe Cotimanis, Carmen Tănase, Florin Zamfirescu, Dan Condurache. Am avut șansa de a lucra cu toți actorii mari”, a declarat Adela Popescu pentru ADPM.

Foto: naitimp3.com

Distribuie articolul: