Nici n-a reușit bine să se întoarcă la televiziune, că a și început să treacă prin peripeții. Astăzi, Adela Popescu a avut parte de o adevărată provocare: stiliștii au transformat-o în seducătoarea Gwen Stefani.

Ce pot avea în comun Adela Popescu și Gwen Stefani? Aparent nimic în afară de faptul că sunt ambele cântărețe frumoase, care care arată magnific chiar și după ce au născut.

Astăzi, prima dintre ele a fost provocată să intre în pielea celei de-a doua, iar pentru aceasta, a fost ajutată de o echipă întreagă de stiliști profesioniști. Adela adoră personalitatea și energia lui Gwen, iar asta se poate vedea lesne și în fotografii.

„Puteți să îmi spuneți și Gwen! Gwen Stefani! Mi-am început ziua alături de niște magicieni. Proiect: Transformări radicale by Jovsky Studio”, spune vedeta.

Adela Popescu, despre motivul pentru care a revenit pe sticlă în doar 2 luni după ce a născut

Și dacă la coafura tapată artistei au muncit hairstyliștii Adrian Perjovski și  Sorin Papacioc, machiajul în stil retro i-a fost realizat de reputata makeup artistă română Simina Brădeanu, care are în portofoliu colaborări cu mulți artiști din România. 

Am ajuns acasa la baietel! ❤️

A post shared by Adela Popescu (@adela_popescu) on

Foto: The Storyalistzimbio.com

Distribuie articolul: