A mai rămas o săptămână până actrița Adela Popescu își va pune pirostriile, așa că prietenele vedetei nu au putut să o lase pe Adela să se mărite fără o petrecere a burlăcițelor.

Dana Rogoz, cea mai bună prietenă a Adelei, alături de alte persoane apropiate ale actriței i-au făcut o surpriză gradioasă, fără a o înștiința cumva pe viitoarea mireasă.

Capturaţi ecranul complet 22.08.2015 114203

Adela nu s-a gândit să organizeze o petrecere banală a burlăcițelor, într-un club sau un restaurant de fițe. La acest lucru nu s-au gândit nici prietenele ei. Fetele au petrecut timpul mai mult decât frumos, prin faptul că au mers acolo unde s-au cunoscut pentru prima dată – pe platourile de filmare.

Capturaţi ecranul complet 22.08.2015 114159

Fetele au surprins-o pe Adela așteptând-o cu niște coronițe de îngeri în cap, zâmbete și dorința de a o face pe prietena lor să fie fericită în ajun de importantul eveniment.

Capturaţi ecranul complet 22.08.2015 114141

Citește impresiile Adelei Popescu imediat după petrecere:

(*Semnele de punctuație și ortografia din textul citat a fost păstrat)

Eram la Constanta si ii spusesem Danei ca pe la 5 ma intorc in Buc. Din pacate mai devreme de 7 nu am reusit sa ajung si nu intelegeam supararea si nelinistea ei. Sa faca atata caz pentru o ciorba mancata mai tarziu?

Ajung acasa si cu un pretext pueril Dana era si ea in fata. Intra, ma scaneaza si pesemne ca nu i-a placut cum sunt imbracata caci am simtit dezgustul pe fata ei. :))) Imi spune: hai mai repede, ca trebuie sa ajungem intr-un loc. Ma prind instant despre ce e vorba si o rog sa ma astepte sa imi pun si eu un fond de ten pe fata. Imi raspunde ca suntem in intarziere si ca nu mai am cum. Iesim din casa, ma leaga la ochi si ma urca intr-o masina. Uuuuu! Super incitant! :))) Mergem si mergem si mergem si tot mergem. Mi-am facut in cap tone de scenarii. Si iata ca vine primul indiciu: „Stii, Adeluca, Fifi a sarit cu parasuta” ! Moment in care imi simt inima inghetata! Incep sa tremur, palmele imi transpirasera, barba aproape mi se inclestase. Danaaa, te implor sa nu imi faci asta! Dana, nu sar! Dana, eu de pe pamant nu ma dau jos! Dana, ma distrugi! Eram in pragul unui atac de panica.

Se opreste masina in sfarsit si ma roaga sa cobor. Cei 50 de metri pana la destinatie au fost extrem de lungi pentru ca am fost dusa acolo mai mult trasa. Imaginea privita din afara era cel putin caraghioasa. Eu trasa spre un lac impotriva vointei mele,legata la ochi si urland „Nu, Dana, te rog, nu imi face asta”! :)))))

Surpriza insa a fost de proportii. Mi-am dat esarfa jos de la ochi si in jurul meu erau Ionuca, verisoara mea, Corina Hera si Alina Chivulescu pe malul lacului din Buftea. Acolo unde ne-am cunoscut toate si unde mai mult de 10 ani din viata nostra am muncit. Eram atat de fericita si nostalgica. Planul era sa facem cate o fotografie in fiecare loc in care am filmat un proiect. Si am facut ceva :))) Spre final erau deja blurate caci si sticla de roze se golea.

Ne-am urcat in masina care m-a adus si am pornit catre urmatoarea surpriza. Am ajuns in Herastrau intr-un loc super frumos acolo unde „Surpriza” ma asteptau celelalte prietene ale mele: Ivona, Maria Costas, Stefanita, Liviuca, Andreea, Nadina, Carmen Tanase, Elvira Deatcu. Toate aveau pe cap coronite de ingerasi si in jurul lor, ca niste adevarate castigatoare de miss, esarfe pe care scria pe rand: #domnisoaraadela il iubeste pe Ciu/ pe Radu/ sarmalele/Susaniul/New York/familia/ expresia „iti faci treaba”, etc. Super funny! Dupa ce ne-am facut putin de ras prin Centrul Vechi si Club Control, am sfarsit ce-am inceput la un restaurant non-stop mancand pastrama de oaie cu mamaliguta si mujdei, caci sarmale nu aveau.

Va iubesc mult, prietenele mele dragi si va multumesc ca imi sunteti alaturi!

Fotografii profi nu am, dar la asa surpriza ce mai conteaza?

Capturaţi ecranul complet 22.08.2015 114145

Capturaţi ecranul complet 22.08.2015 114148

Capturaţi ecranul complet 22.08.2015 114151

Capturaţi ecranul complet 22.08.2015 114154

Capturaţi ecranul complet 22.08.2015 114156

Capturaţi ecranul complet 22.08.2015 114121

Capturaţi ecranul complet 22.08.2015 114127

Capturaţi ecranul complet 22.08.2015 114130

Capturaţi ecranul complet 22.08.2015 114137

Amintim că Adela Popescu a anunțat că se mărită cu Radu Vâlcan Duminica viitoare, la data de 30 august. Nunta va fi organizată pentru cei mai apropiați oameni.

Foto: adelapopescu.eu

Distribuie articolul: