Deși are abia 25 de ani, ADDA a înregistrat o mulțime de realizări. Interpreta de peste Prut se poate mândri cu o familie extraordinară: un soț iubitor și un băiețel adorabil, o carieră de succes și sute de mii de fani. Ieri, arista și-a sărbătorit ziua de naștere cum nu se poate mai frumos - înconjurată de cele mai dragi persoane din viața sa, cei care i-au creat o petrecere minunată.


Vă povesteam că ADDA și soțul său, Cătălin Rizea și-au tautat pe brațe privirea micuțului lor. Se pare că anume acesta a și fost cadoul pe care și l-a făcut interpreta cu ocazia împlinirii vârstei de 25 de ani. Ulterior, cei doi soți au marcat evenimentul nicăieri în altă parte decât în studioul omagiatei, acolo unde toată lumea a avut acces liber:

„Întrebare: Câți oameni încap la Baladda în studio? Răspuns: Toți”, a comentat ADDA la postarea în care suflă lumânările din tortul aniversar.

Публикация от Sunt Adda si iti cant baladda (@addabaladda)

Nici fanii nu au uitat să o surprindă cu cele mai originale mesaje de felicitare. Pe tot parcursul zilei, interpreta a primit mii de „La mulți ani” și cuvinte spuse din suflet.

Amintim că ultima piesă lansată de ADDA este „Se vede pe fața ei”, single cu care a reușit să adune peste 4 mln de vizualizări pe YouTube. Cea mai populară melodie, însă este „Lupii”, pe care artista a prezentat-o acum un an, cu aproape 22 mln de vizualizări.

Vezi și: Căsătoriile din interes – asta abordează ADDA, în noua sa piesă: „Se vede pe fața ei | #Mireasa” (VIDEO)

Foto: Instagram.com