Vara aceasta a fost extrem de productivă pentru ADDA. Artista a reușit să respecte un program activ de concerte, să evadeze într-o scurtă vacanță, apoi să revină cu pași grăbiți pentru o nouă realizare. Peste câteva zile, cântăreața va lansa un videoclip cu scene filmate în Capitala Republicii Moldova.

Vă amintiți cu siguranță de prima evoluție a ADDEI la Chișinău. Artista a cântat live pentru publicul din Republica Moldova în iulie 2016, înainte să aducă pe lume un băiețel. Felul în care a fost primită i-a plăcut atât de mult, încât a revenit cu drag, tot la muncă.

Publicul a cântat cu ele în cor! Andra și ADDA au organizat un spectacol live la Chișinău

#TeAud @doctata

A post shared by Eu sunt ADDA Baladda (@addabaladda) on

De data aceasta, artista a trecut Prutul pentru a filma un videoclip, iar despre acest lucru a comunicat ea însăși, într-o postare făcută pe social media. Cântăreața filmează videoclipul piesei „Te aud” și o face alături de Vlad Munteanu alias D.O.C. –  rapper, producător și songwriter la Facem Records/Hahaha Production. Așadar, cel mai degrabă că noua lansare va fi un featuring.

„Buna dimineața din Chișinău! Azi filmăm #Te aud” – se arăta în postarea matinală a artistei.

Buna dimineata din Chisinau! Filmam #TeAud azi! 💪🎼 @doctata

A post shared by Eu sunt ADDA Baladda (@addabaladda) on

Într-una din zilele trecute, ADDA le mărturisea tot fanilor săi virtuali că lucrează la piesa ei preferată, din toată cariera de până acum: „O să se lase cu plânsuri și emoții” – spunea interpreta. Dacă e vorba despre această piesă, urmează să aflăm!

Foto: Instagram

Distribuie articolul: