Librăria online Bestseller.md în pareteneriat cu Casa de discuri “Sens Music” a lansat vineri, 27 septembrie 2013, prima platformă online de Muzică din Republica Moldova, ce oferă vizitatorilor posibilitatea de a procura CD-uri Audio de la 39 de lei și Piese MP3 Download la doar 3,99 lei fiecare. Platforma online de Muzică conține albume Audio CD, piese MP3 Download și clipuri video în format DVD în majoritate autohtone. Conținutul audio este repartizat pe categoriile muzicale: Clasică, Dance, House, Estradă, Jazz, Populară și Etno, Operă și Vocal, Pop și altele.

Cea mai mare inovație a platformei de Muzică de la Bestseller.md este posibilitatea utilizatorilor de internet de a procura în format digital piesele pe care le doresc cu doar 3,99 lei fiecare, cu o calitate înaltă a sunetului și cu Art Cover (imaginea albumului sau interpretului/formației pe ecranul MP3 player-ului, smartphone-ului, tabletei sau computerului). Odată procurate, piesele pot fi downloadate de client ori de câte ori va avea nevoie, pe orice dispozitiv preferat. Înaintea procurării, clienții au posibilitatea de a asculta fragmente din piese.

Ion Bargan, director Bestseller.md, consideră lansarea platformei de Muzică ca o evoluție firească a librăriei online deoarece conținutul muzical se încadrează perfect în preferințele iubitorilor de cărți și reviste.

Vlad Costandoi, director general Sens Music, crede ca prima platformă online de muzică este un proiect necesar și util pentru piața muzicală din Republica Moldova. „Este un proiect, care oferă actorilor din industria muzicală locală o altă formă de promovare și monetizare a creațiilor proprii”.

Platforma de Muzică de la Bestseller.md este și o bună ocazie de promovare pentru tinerele talente, dar și pentru interpreți și formații cunoscute, care aleg să ofere cu titlu gratuit creațiile lor muzicale. Astfel, la momentul de față pot fi downloadate gratis melodiile trupei Carla’s Dreams, precum și a interpretului Artur.