Vara aceasta ne putem bronza intestinele! Nu e o glumă, s-a inventat costumul de baie anatomic. Acum biologii, fashionistele și doctorii vor fi recunoscuți pe plaje de la o poștă. Constumul care-ți trece corpul printr-o ultrasonografie apare în două variante: cea cu intestinele și organele vitale la vedere și cea cu mușchii, bine aliniați pe abdomen și coapse.

Vara se apropie din ce în ce mai rapid, iar multe dintre noi suntem în căutarea costumul de baie la modă și drăguț pentru acest sezon. Potrivit unor designeri, în acest sezon ne întoarcem la modele în stil retro. Culorile în vogă sunt neon și romanticul print floral, portocaliu, coral, nuanțe de verde și roșu. Dacă niciuna dintre ideile propuse nu ți se par originale, s-a inventat un costum de baie în care nu vei putea trece neobservată.

costum baie anatomic

Marca australiană Black Milk Clothing a lansat un model cu un print care arată organele umane interne: inima, intestinul subțire și gros, plămânii și țesutul muscular. Costumul este unul „one piece”, asta pentru ca să fie cât mai credibil la prima apariție.

Anatomic 2

Unele modele și fashioniste au îndrăznit deja să-l poarte și în viața de zi cu zi, asortat cu blugi sau cu pantaloni scurți. Prețul acestui produs este de 84 de dolari, iar producătorii anunță că vor face un stoc destul de limitat.

Sursa: Woman.ru

Distribuie articolul: