Stela Popescu, actriţa basarabeană, stabilită de mai mult timp la Bucureşti, a fost operată de cataractă, în urmă cu câteva zile. Din fericire, actriţa spune că se simte “extraordinar”. Curând, artista va putea lesne să citească, ea fiind dependentă de cărți. Stela Popescu (78 de ani) a ajuns în urmă cu câteva zile pe mâna medicilor. Actriţa a fost operată la un ochi, din cauza unei cataracte, care îi dădea bătăi de cap. “Am avut cataractă la ochiul stâng şi devenise destul de greu să citesc. Am mers la medic şi m-au operat cu laser. Acum mă simt extraordinar”, a declarat actriţa pentru o publicație de peste Prut.

Aceasta a adăugat: “Sunt nevoită să stau câteva zile în casă, pentru că nu trebuie să expun ochiul curentului. Eu sunt dependentă de cărţi şi acum sunt bucuroasă că voi vedea să citesc”.

Stela Popescu este o actriță de teatru și film din România, născută pe meleaguri basarabene. A realizat cupluri celebre alături de Ștefan Bănică și Alexandru Arșinel. Stela Popescu a reușit să se mențină în topul celor mai iubiți actori ai scenei românești timp de bine de jumătate de veac.

Sursa: Libertatea.ro

Distribuie articolul: