Nici măcar al șaselea deceniu de viață nu-i poate răpi Monicăi Bellucci din frumusețe și grație. În pragul celei de-a 52-a aniversări, actrița a găsit curajul să pozeze nud. Ce a ieșit din asta, vedeți mai jos.

Grațioasa italiancă urmează să împlinească 52 de ani la sfârșitul lunii septembrie, iar pentru a celebra acest eveniment, a acceptat să pozeze dezgolită, în timp ce se scaldă la o piscină. De data asta, machiajul chiar nu i-a putut ascunde atât de mult din frumusețea autentică, astfel că tot ce veți vedea în poze este editat la minim de către fotograf.

❤️Preview of the stunning Story in Paris Match this Week By Fred Meylan. Production and Copyright HandK @studiofredmeylan Hair@johnnollet Mua @letiziacarnevale #monicabellucci#preview#parismatch#photographer#fredmeylan#actress#swimmingpool#моникабелуччи#monica_bellucci#mostra#venezia#onthemilkyroad#emirkusturica#film

Фото опубликовано Monica Bellucci (@monicabellucciofficiel)

Ședința foto urmează să apară pe paginile revistei Paris Match, pentru care Monica a acceptat să ofere și un interviu. În materialul scris, actrița italiană a renunțat la complexe și a vorbit despre pasiuni amoroase.

„În tinerețe, cei care ne conduc sunt hormonii. Odată cu maturizarea, avem o atitudine mult mai instinctivă și bine gândită față de sex. Varianta ideală este îmbinarea dintre atracția fizică și cea sufletească. Acum nu-mi pot imagina relații apropiate fără dragoste”, recunoaște vedeta.

Pozele din proiect amintesc cumva și de filmul „On the Milky Road”, care și-a văzut premiera zilele tecute, la Festivalul de Film de la Veneția.

Foto:Sebastien Micke/Paris Match, Instagram

Distribuie articolul: