Fosta soție a lui Tom Cruise și-a scos locuinţa cu șase dormitoare și șase băi, la vânzare pentru o sumă frumușică. Este vorba despre villa din Calabasas în care şi-a trăit povestea de dragoste cu Jamie Foxx.

Pe frumoasele dealuri ce străjuiesc Valea San Fernando, undeva în California, la nord vest de Santa Monica, se află Calabasas, o regiune preferată de multe staruri pentru liniştea şi pitorescul peisajului. Aici şi-au construit vile staruri precum Lady Gaga, Kim Kardashian ori Guillermo del Toro, iar din 2014 şi Katie Holmes şi-a cumpărat acolo o vilă – unde se spune că şi-a trăit în discreţie povestea de dragoste cu Jamie Foxx, după divorţul ei de Tom Cruise, menționează okmagazine.ro.

 

La acea dată, Katie Holmes a plătit suma de 3,8 milioane $ pentru această construcţie de 500 mp, amplasată pe un teren frumos amenajat cu grădină, piscină, o zonă cu grătar şi teren de baschet.

Vila are 6 dormitoare, 6 băi şi o toaletă de serviciu, un living, un dinning, un salon, o bucătărie şi o sală de sport.

Acum, când relaţia ei cu Jamie Foxx s-a încheiat, e de înţeles de ce Katie Holmes – care, oricum, locuieşte mai mult în New York – vrea să renunţe la această casă. Preţul cerut acum de ea este de 4,63 milioane de dolari.

Sursa: Okmagazine

Foto Latimes.com

Distribuie articolul: