După ce a făcut senzație decenii la rând cu frumusețea sa și mai ales, cu buzele sale pline, Emmanuelle Beart schimbă macazul și mărturisește că frumusețea sa se datorează inclusiv intervențiilor chirurgicale.
De curând, actrița a lansat o campanie de sensibilizare, cu privire la consecințele procedurilor cosmetice, problemă cu care s-a confruntat personal, scrie presa franceză.
„Mi-am refăcut forma buzelor pe când aveam 27 de ani. Dacă cineva, un bărbat sau o femeie, vrea să schimbe ceva în corpul său, aceasta e doar pentru că nu mai suportă acea parte a exteriorului propriu. Atunci, fie găsește ajutor și puterea de a combate dorința de a interveni, fie face pasul și recurge la chirurgia plastică”, afirmă ea pentru cotidianul francez Le Monde.

Actrița a recunoscut că este „profund afectată” de chirurgia plastică pe care a suportat-o, dar că nu e gata să revină la imaginea ei de odinioară. Ea a adăugat: „Este un pas nechibzuit, în care nu luăm în considerație toate consecințele. Acum, ideea unei noi injecții îmi dă fiori.” 

Ipoteza că actrița franceză în vârstă de 48 de ani a recurs la intervenții chirurgicale a fost speculat de mult timp, dar este pentru prima dată când ea a confirmat faptul și vârsta deloc înaintată la care a recurs la prima modificare a exteriorului său.

Emmanuelle Beart a devenit cunoscută la doar 23 de ani, în urma celebrului film „Manon des Sources”, care a avut un mare succes în întreaga lume. Ea a continuat cu filmul „Mission Impossible”, alături de Tom Cruise. Actrița a fost întotdeuna plasată în rândul celor mai frumoase femei din lume. La 40 de ani, Emmanuelle Beart a pozat nud pentru ediția franceză a revistei Elle, iar coperta în cauză a avut o asemenea priză la public, încât a generat cele mai mari vânzări din istoria revistei.

Distribuie articolul: