În câteva zile, pe marile ecrane ale cinematografelor va fi prezentat un film pe care femeile și bărbații pasionali l-au așteptat deopotrivă de mult. Cu această ocazie, publicația ELLE a realizat un interviu cu Dakota Johnson, în care actrița a povestit despre celebritate, experimentele erotice de pe platoul de filmări și despre cum a reușit să capete rolul Anastasiei, râvnit de majoritatea actrițelor de la Hollywood.

După premiera filmului, sper foarte mult că voi putea ține situația sub control și că viața mea nu se va schimba cardinal. Până atunci, îmi savurez zilele liniștite. Ca atare, consider că principalul star al filmului este Jamie Dornan. Vă garantez că se va trezi, peste noapte, un sex-simbol adevărat.

Nu ne-am înțeles rău pe platoul de filmări. Este foarte important să te înțelegi bine cu partenerul, pentru că a trebuit să arătăm, în fața camerelor de filmat, lucruri pe care nu le-am fi arătat nici eu și nici el, în viața reală. Atunci când am citit romanul, m-a interesat mai mult portretul psihologic și mai puțin cel fiziologic. Mă interesa nu modul în care eroii principali fac sex, ci felul în care se „omorau” unul pe celălalt. Consider că fiecare femeie își dorește să fie supusă unui bărbat, așa ori altfel. Fiecare om trebuie să caute o relație care să-l facă fericit. Dacă asta solicită tehnici de sadomasochism, ce să-i faci? Se mai întâmplă!

A fost destul de ușor să mă aflu în rolul Anastasiei. Pur și simplu am decis pentru mine că Anastasia este o fată reală. În modelul său de viață, nu este nimic inventat, neadevărat, iar asta îmi place. Este un om absolut normal!

Voi ține minte mereu cum am obținut acest rol. Era să-mi ies din minți așteptând răspunsul de la producător. Le sunam permanen agenților și directorilor de casting și eram o adevărată cicălitoare. Sunt absolut lipsită de complexe, de aceea obțin cu orice preț ceea ce-mi doresc. Cred că pur și simplu nu am rușine. Când mi-au sunat, în sfârșit și m-au anunțat că rolul este al meu, mi-am dorit atât de mult să împart noutatea cu cineva! Spre ciuda mea, eram acasă absolut singură, chiar și câinii dormeau. Am mers la bucătărie, mi-am turnat un pahar de whisky și l-am dat peste cap. Sincer, mi-a fost frică să-mi anunț apropiații despre rol, în special mi-a fost frică să-mi anunț bunica. Apropiații mei sunt cei mai mari guralivi din lume. Drept răspuns, i-am anunțat, dar le-am interzis să privească filmul. Se pare că au acceptat cu îngăduință rugămintea mea!

 

Visit NBCNews.com for breaking news, world news, and news about the economy

Când eram mică, nici nu m-am gândit că voi deveni actriță. Sigur că apăream pe platourile de filmări, iar cu mama și Antonio Banderas (tatăl vitreg) călătoream prin toată lumea, iar asta era minunat. În același timp, mă ciocneam cu partea întunecată a celebrității părinilor mei: noi, copiii vedetelor, nimerim mereu în vizorul atenției publice. Dacă te confrunți cu anumite probleme, nu le poți spune nimănui despre ele, pentru că a doua zi, despre asta vor scrie deja ziarele. Din cauza faptului că părinții mei sunt atât de cunoscuți, a trebuit să mă maturizez devreme. Atunci când am decis cine urmează să devin, m-am îndoit până în ultima clipă că voi păși pe urmele părinților mei. În adâncul sufletului îmi dau seama că nu pot face nimic altceva decât actorie”, a mărturisit actrița, în interviul pentru sursa citată.

Foto/Sursa: ELLE Magazine

Distribuie articolul: