Veste bună pentru mamele care nu pot alăpta. Actriţa americană Alicia Silverstone a lansat un serviciu de alăptare vegan, prin care mamele care au un surplus de lapte sau au nevoie de acest aliment pentru a-şi hrăni natural copiii se pot ajuta reciproc, informează femalefirst.co.uk. Actriţa, care are un băiat în vârstă de doi ani, Bear Blu, cu soţul ei, Christopher Jarecki, a înfiinţat programul Kind Mama Milk Share pentru a le ajuta pe mamele care nu pot produce destul lapte pentru copiii lor.

www.suntmamica.ro

Într-o postare pe blogul personal, thekindlife.com, Alicia a dezvăluit de unde a pornit ideea ei, exemplificând: “Acum câteva săptămâni, o femeie pe care o cunosc a dat naştere unui copil. Dar, din cauza unei intervenţii chirurgicale de reducere a sânilor, ea a aflat că nu va putea produce destul lapte pentru copil. Ea a încercat să găsească ajutor în comunitatea celor care donează lapte, dar i-a fost imposibil să descopere ce stil de viaţă au adoptat mamele din grupul respectiv”.

De asemenea, Alicia Silverstone le-a îndemnat pe mamele care au nevoie de lapte sau care doresc să doneze lapte să se implice în acest program: “Multe femei au, din păcate, această problemă şi nu există niciun motiv pentru care acestea să nu le poată oferi copiilor lor un început sănătos, prin alăptare. De aceea, am decis să începem programul Kind Mama Milk Share, o cale prin care mamele se pot ajuta între ele. Dacă ai un surplus de lapte, postează un mesaj. Dacă ai nevoie de lapte pentru copilul tău, de asemenea, postează un mesaj. Gândeşte-te la toţi copiii pe care îi putem ajuta”, concluzionează vedeta americană.

Alicia Silverstone, născută pe 4 octombrie 1976, este actriţă şi fotomodel. A devenit cunoscută după apariţia în videoclipurile trupei Aerosmith – “Cryin'”, “Amazing” şi “Crazy” – şi prin rolurile din filmele “Liceenele din Beverly Hills” (1995) şi “Batman şi Robin” (1997). Actriţa mai este autoare şi a unui volum de reţete vegetariene, intitulat “The Kind Diet”.

Sursa: one.ro

Distribuie articolul: