După nouă luni de așteptate și suspans, actorii români Paul Ipate și Cătălina Grama, alias Jojo au devenit părinți. Frumoasa mămică a adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă, iar vestea a fost făcută publică la scurt timp, pe rețelele de socializare.


Actrița, care mai are un copil dintr-o căsnicie anterioasă, a născut în această dimineață prin cezariană, iar în doar câteva ore, a postat un mesaj emoționant pe pagina sa de Facebook, acolo unde a menționat și numele micuței:

„Zânuța noastră a venit pe lume! Astăzi, s-a născut Zora Maria Ipate și lumea a zâmbit primind-o în brațele sale. Eu și Paul ne simțim binecuvântați și fericiți că totul a fost bine și lin și că ne putem strânge în sfârșt în brațe minunea de fetiță. Zora e delicată ca Degețica și cuminte așa cum numai pruncii din povești sunt. A luat nota zece și domnul doctor spune că merită chiar zece cu felicitări”, a menționat Jojo.

img_1048

Și Paul Ipate a avut un mesaj emoțioant în adresa fetiței sale. Cuvintele au atins mii de internauți, care au transmis mesaje de felicitare și urări:

„Am să fac un dicteu rapid al sufletului: se spune că oamenii fac copii din egoism. Parțial pot fi de acord. Dar din momentul în care oficial devii părinte, ești în stare să renunți la tot pentru el. Pentru copil. Eu voi putea renunța la tot și să dau tot pentru ea. Bine ai venit Zora”, a scris actorul.

14708099_1145968038824061_1154133060328788588_n

Citește și: Un actor de reclame din România a primit titlul de „Fermierul anului 2016”. Iată în ce context

Amintim că Paul Ipate și Cătălina Grama formează un cuplu din anul 2014.

Foto: Facebook.com