Petru Hadârcă, directorul Teatrului Național „Mihai Eminescu” a anunțat în cadrul unui interviu pentru ea.md că vor juca în curând pe scena teatrului din Budapesta. Această decizie a fost luată în urma unei colaborări cu Teatrul Național din Budapesta, unde sunt așteptați pe data de 8 octombrie. Piesa „Familia Tot” se va juca în română și va avea subtitrare.

La fel, vor fi prezenți și ambasadorii. După spectacolul din Budapesta, ei vor fi veni și în Republica Moldova în cadrul vizitei de răspuns la această stagiune.

„Acum suntem în pregătire, se încarcă decorul pentru spectacolul ”Familia Tot” și poimâine ajungem în Budapesta. Am stabilit o colaborare, o discuție, iar tratativele care au durat mai mult de 2 ani abia acum am zis că trebuie s-o facem. Pe 8 octombrie suntem deja așteptați la Budapesta pe scena Teatrului Național din Budapesta. Se va juca „Familia Tot” în română, cu subtitrare. Așa a fost și experiența în Polonia. Am făcut acel schimb cu teatrul polonez. Noi am jucat în română trei spectacole. Și ei tot au venit la noi” a declarat regizorul Petru Hadârcă.

Distribuie articolul: