Reprezintă un cuplu extraordinar, care transmite întotdeauna energie pozitivă și multe emoții. Deși a trecut mai bine de un an de când și-au jurat iubire veșnică, Garry și Cristina Cozma se iubesc ca în prima zi. Și pentru că e luna dragostei, cei doi și-au organizat o vacanță plină de romantism. Au evadat în Italia - acolo unde iubirea plutește în aer.


De mai bine de o săptămână, Garry și Cristina petrec timpul frumos, pe ritmuri italiene. Actrița nu uită să le arate și internauților imagini surprinse în călătoria pe care o savurează din plin. Au vizitat cele mai cunoscute locuri, s-au jucat cu porumbeii și și-au delectat privirile cu monumentele ce atrag zilnic mii de turiști.

Cei doi nu au uitat nici să guste din cele mai apetisante delicii locale. Ba mai mult, Cristina a avut ocazia să mănânce „cea mai bună carne”, așa cum spune chiar ea.

16708474_10212013172114532_236218788547510755_n

Unul dintre cele mai inedite momente a fost cel în care s-au sărutat la o înălțime de-a dreptul… amețitoare:

„Pupăcioși ca întotdeauna, dar la 800m altitudine se simte altfel”, a comentat soția lui Garry Cozma.

Amintim că Garry și Cristina Cozma au o fetiță minunată, pe nume Lia, în vârstă de câteva luni. Actrița, însă mai are un copil dintr-o căsnicie anterioară.

Citește și: Radiază de fericire! Garry și Cristina Cozma se declară o familie împlinită

Foto: Facebook.com