Scenele de sex în filme pot fi de-a dreptul traumatizante pentru unii actori, mai cu seamă pentru actrițe. Nu le ajută nici măcar gândul că au de imitat o partidă de sex cu un actor celebru, la care visează poate milioane de femei din toată lumea. Vezi ce au declarat 15 actori pentru revista „People”.

Jamie Dornan, actorul principal din „Fifty Shades Darker”a recunoscut că viața sexuală a actorilor de la Hollywood nu e deloc piperată și condimentată cu jocuri erotice, cel puțin nu în filme. Spunea că a fost dificil și că s-au făcut multe încercări pentru a crea scenele hot din peliculă.

maxresdefault (1)

Jennifer Lawrence, vedeta care a jucat alături de Chris Pratt în pelicula „Passengers” a găsit ajutor în alcool. Viața sexuală „pe film”a actorilor de la Hollywood e presarată cu anxietăți și momente de disconfort total, așa cum ambii protagoniști au căzut de acord.

„Face parte din jobul nostru, nu e nimic sexy acolo. Ai grijă să nu fie ciudat nici pentru partenerul de platou și e atat de ciudat încât aștepți să treacă”.

Viola Davis din „Get Away with Murder” nu are nicio remușcare în a filma astfel de scene, spunea că s-a simțit puternică.

„Dacă trebuie să filmez o scenă de sex, vreau să filmez o scenă de sex”.

Tot ea afirma că este o oportunitate ca o femeie de culoare de peste 50 de ani să aiba un rol atât de sexual.

viola-davis

Foto: Essence

Margot Robbie a făcut dragoste cu Leonardo di Caprio în „Wolf of Wallstreet”.

Viața sexuală a actorilor de la Hollywood nu e atât de salbatică și sexy, ba uneori e ciudată și „abia aștepți să se termine, dacă tot ești acolo”, a declarat actrița.

margot-robbie-leo-wolf-of-wall-street-zoom-eebaf484-8238-4477-b32f-5538608cacd7

Foto: US Weekly

Kristen Stewart a „făcut sex” în „Twilight” alături de fostul ei iubit Robert Pattinson și a spus că a fost dureros de inconfortabil, mai ales că era cel mai așteptat moment în seria filmelor.

„Trebuia să fie din altă lume. Inumană. Cea mai tare partidă de sex pe care ai vazut-o! Cum să facem asta?”, se întreba atunci actrița.

Ryan Reynolds, în „The Change-Up”, apare în scene de sex alături de Olivia Wilde și spune că a fost ceva tulburător. Viata sexuală a actorilor de la Hollywood în fața reflectoarelor e uneori și confuză, dar și amuzantă.

„Eu trebuia să-i scot bluza, iar ea avea aplicați un fel de plasturi pe zona areolară. Și desenase pe ei niște fețe zâmbărețe. Am uitat în secunda aceea și replicile din filmul acela, dar și toate replicile învățate pentru filmele de până atunci”.

maxresdefault

Foto: YouTube

Michael Douglas spune că au fost foarte enervante filmările partidei de sex în filmul „Behind the Candelabra”. 

„Cel mai greu lucru la scenele cu sex este faptul că toata lumea judecă”, spune Michael Douglas despre scena turnată într-o singură dublă. Tot el continuă amuzant:

„Nu cred că ai zburat creierii cuiva, dar sex sigur ai făcut. Poate chiar azi dimineața. Deci toată lumea are o părere despre cum se face sex”.

Sursa: andreearaicu.ro

Distribuie articolul: