Producătorii filmelor au întâmpinat de-a lungul timpului numeroase probleme în ceea ce priveşte distribuţia din cauza unor întâmplări neaşteptate şi triste. Unii actori s-au stins din proprie prostie, alții din cauza problemelor de sănătate, iar unii – cel mai grav – din cauza pericolului la care s-au expus la filmări. 

Cel mai recent caz este cel al lui Paul Walker, care a decedat în urma unui accident de maşină, actorul aflându-se în timpul filmărilor pentru “Fast and Furious 7”.

 Paul Walker

Heath Ledger era în plină filmare a peliculei “The Imaginarium of Doctor Parnassus”, când a decedat din cauza unei supradoze accidentale de somnifere şi medicamente pe care le lua din cauza insomniilor.

 Heath Leadger

Lee Thompson Young juca în serialul “Rizzoli & Isles”, numai că acest lucru a fost întrerupt, actorul sinucigandu-se la vârsta de 29 de ani.

 Lee Thompson

Phil Hartman, apreciat pentru rolul din serialul “NewsRAdio”, a fost ucis de soţia lui înainte ca serialul să ajungă la sfârşit.

Phil Hartman

Bruce Lee mai avea câteva luni de post-producţie până să termine munca pentru “Enter the Dragon”, numai că nu a mai dus munca la bun sfârşit din cauza unei pastile de cap ce conţinea Equagesic, care i-a provocat moartea în somn.

Fiul lui Bruce Lee, Brandon Lee, a murit pe platourile de filmare ale peliculei “The Crow”, fiind împuşcat accidental.

 Fiul lui Bruce Lee

Actorul canadian Cory Monteith, starul serialului “Glee”, a fost găsit mort în camera sa de hotel. Decesul a fost provocat de o supradoză de heroină şi alcool.

 Cory

Când John Spencer a decedat în anul 2005 în urma unui infarct şi personajul lui din “The West Wing” a avut aceeaşi soartă.

 John Spencer

În anul 1984, actorul şi comicul britanic Tommy Cooper se afla la Her Majesty’s Theatre în Londra, de unde se transmitea în direct la televizor spectacolul său de comedie. În mijlocul transmisiei, comicul a suferit un atac de cord şi s-a prăbuşit.

Tommy Cooper

Sursa/Foto: 1Music.ro

Distribuie articolul: