Maternitatea este un efort extraordinar pentru o femeie și presupune implicare maximă, 24 de ore din 24. Oboseala intervine inevitabil, iar pentru ca să nu se agraveze, putem recurge la activități care să ne scoată din rutină. Săptămânal, AVI Centru organizează evenimente de suflet pentru femei. Bineînțeles copiii au parte și ei de atenție.

În cadrul acestor evenimente sunt incorporate activități de creație precum: pictură, grafică, aplicație, compoziție, ceramică, pictură pe sticlă și batic, discuții libere, discuții despre cărți.

“Fiecare activitate de creație este bine planificată și își are ca scop, renașterea femeii, deblocarea energiei, însănătoșirea psihologică. Aceste activități implică femeile sufletește, le aduce liniștea mult dorită, prietenia și căldură semenelor lor și dă rezultate imediate și vizibile asupra stării de spirit a femeilor participante”, spune despre aceste activități organizatoarea lor.

Evenimentele de creație pot fi de două tipuri:

  • În care prezența copiilor nu se salută. Deoarece la așa evenimente se pune accent pe lucrul cu sinele și aceasta necesită o concentrație a femeilor maximală în procesul de creație și discuție (ceea ce cu picii alături e aproape imposibil); se organizează în fiecare sâmbătă, de la 10:00-13:00;

Acest eveniment are ca scop unirea energiei feminine în procesul de creație. Veți contribui la crearea frumosului într-un colectiv de femei cu experiențe diferite, din domenii diferite, dar cu o dorință comună de a se regăsi, de a se autocunoaște și de a se relaxă printr-o metodă diferită de cele din sălile de sport, de ieșirile în oraș, de privitul televizorului.

  • În care participanții direcți sunt mamele cu copii și care își au ca scop armonizarea relațiilor mamă-copil, întărirea încrederii copilului față de lume, dezvoltarea armonioasă de mai departe a copiilor, crearea spiritului de echipă și învățarea copilului de a conlucra cu lumea înconjurătoare.- se organizează de luni pînă vineri, de la 15:00 – 17:00;

Tot ce trebuie să luați cu voi este sufletul, spun organizatoarele activităților.

“Cea mai frumoasă și profundă exprimare a gândurilor omului s-a realizat prin artă… Creația artistică a fost limbajul de comunicare între generații, dea lungul secolelor și mileniilor. Prin artă ne facem nemuritori. Prin artă ne vindecăm de boli ascunse. Prin artă ne tratam sufletele. Prin artă ne educăm copiii și îi ajutăm să aibă o dezvoltare armonioasă, să se manifeste creative, să își asculte inimă, să crească oameni buni”, ne mai comunica terapeuții AVI Centru.

Adresa AVI Centru: Mircea Cel Bătrîn 39, intrarea din partea Neokinetica
Detalii la nr de telefon 076090160; 079842544

P