Nu mai este un secret că meseria de actor impune o detașare vizibilă de zona de confort. Uneori, de dragul unor scene, actorii sunt nevoiți să se îngrașe, să slăbească, să stea ore în șir în fața make up artiștilor și să suporte o serie de alte modificări corporale. Într-o categorie aparte se încadrează actorii care acceptă să-și taie părul de dragul unui rol de film. Exemplele de mai jos vă vor impresiona!

Niciun cinefil adevărat nu a uitat de transformarea actriței Demi Moore, din filmul „G.I. Jane”, în care aceasta a jucat rolul unui soldat. Transformarea a schimbat-o nu doar pe actriță, ci și pe fani, care au căpătat o percepție cu totul diferită despre talentul lui Moore. Inspirată de gestul lui Demi Moore din film, una din fiicele lui Bruce Willis s-a lăsat filmată în timp ce se tundea!

foto: tutorialdesign.com

foto: tutorialdesign.com

Elise Eberle a fost nevoită să renunțe la păr pentru rolul central din drama „The Salem”. În film, actrița a jucat rolul unei fete de 22 de ani, manipulate de o vrăjitoare.

foto: herci.sledujufilmy.cz

foto: herci.sledujufilmy.cz

De dragul noii ecranizări, „Mad Max: Fury Road”, Charlize Theron a fost nevoită să se radă pe cap. Actrița a știut dintotdeauna că schimbările de exterior pot fi decisive pentru viața unei femei. Pentru transformarea din filmul „Monster”, într-o criminală lesbiană, vedeta a primit chiar și un premiu Oscar. Cu ocazia lansării noului film, pentru care a fost nevoită să se radă pe cap, Charlize a declarat că schimbarea i-a venit ca o gură de aer proaspăt. „Am avut atâtea soluții de îngrijire a părului, încât aș fi putut umple cu ele tocmai doi saci. Acum, e libertate deplină”, a spus vedeta, într-un interviu pentru Daily Mail.

foto: screenrant.com

foto: screenrant.com

Sigourney Weaver a fost supusă și ea unei transformări de exterior în timp ce participa la filmările peliculei  „Alien3”. În acest film, vedeta apărut cheală în premieră! Sigourney, însă, nu a vrut să se tundă, ci a solicitat suma de 40 000 de dolari. Pentru că producătorii n-au vrut să-i plătească acești bani și îi propuneau în schimb o perucă de camuflare a părului, actrița a acceptat să se tundă gratuit. A purtat perucă numai pentru a nu-și speria fiica!

foto: soundonsight.org

foto: soundonsight.org

Natalie Portman a acceptat să se tundă de dragul unui rol în filmul „V for Vendetta”. Scena în care aceasta este tunsă, devenise o scenă-cheie din film. Natalie a acceptat cu plăcere această provocare.

O scenă similară a trăit și actrița Cate Blanchett, în timpul filmărilor peliculei „Heaven”. După această scenă, actrița mărturisește că s-ar mai lăsa tunsă încă de multe ori!

Distribuie articolul: