2018 are șansele să te surprindă din toate punctele de vedere. Poate că anul trecut nu a reușit să se ridice la nivelul așteptărilor tale în materie de dragoste – e destul de greu să găsești exact ceea ce își dorești. E timpul să te bucuri și să fii pregătită pentru toate amintirile pe care o să le faci de acum înainte. Partea amuzantă a iubirii e că apare atunci când și unde nu te aștepți. Probabil că nici nu ești atentă, iar persoana potrivită poate să aterizeze chiar în fața ta.

Pentru a găsi această dragoste din filme, e posibil să fie nevoie să îți schimbi obiceiurile de dating. Dacă crezi în astrologie, știi deja că semnul zodiacal poate influența multe aspecte ale personalității tale. Anumite trăsături ale zodiei tale pot fi incompatibile cu cele ale altor zodii, iar asta te poate da înapoi de la scopul tău de a-ți găsi partenerul ideal. Sunt câteva lucruri pe care va trebui să le schimbi (schimbarea e bună, nu te speria!), dar vei găsi dragostea adevărată.

Iată câteva sfaturi care te vor ajuta cu siguranță și suntem convinse că vei găsi dragostea adevărată, acea dragoste fără limite pe care o meriți!

BERBEC – cunoaște ceea ce cauți

Unul dintre motivele pricipale pentru care relațiile tale nu au funcționat în 2017 este pentru că nu ai investit destul timp și gândire în procesul cunoașterii. Te-ai grăbit într-o relație înainte de a analiza cu atenție cine este el de fapt și care este stilul lui de viață. În 2018, acordă-ți timp pentru a cunoaște și a înțelege o persoană, înainte de a te avânta într-o relație! Bineînțeles, nu ai cum să cunoști pe cineva 100%, dar măcar fă efortul de a investiga puțin înainte. Poate așa vei găsi dragostea adevărată!

TAUR – lasă trecutul

O mare parte din anul trecut ai petrecut-o analizând trecutul. Nu face asta și în 2018, te rog! Lasă viața să te surprindă. Da, ai motivele tale care te-au făcut să fii sceptică și rece atunci când vine vorba de dragoste, dar nu uita că toți pățim asta! Lasă trecutul să fie trecut și ia-o de la capăt cu sufletul împăcat.

Horoscop 2018: Anul marilor realizări în plan personal!

GEMENI – ajută-te singură

Anul acesta ar trebui să te preocupe mai mult progresul personal. Majoritatea lucrurilor care nu ți-au ieșit, nu au mers pentru că nu erai pregătită sau atentă. Credeai că știi exact ceea ce vrei, dar realitatea era alta. Începe prin a te iubi pe tine. Petrece mai mult timp în regăsirea personală. Învață să te adori! Numai așa vei realiza ce ai de oferit și ce îți dorești în schimb de la ceilalți. Asta va salva energia ambelor părți. Fă pace cu tine însuți.

RAC – nu te mai gândi la trecut

În 2017 ai petrecut zile întregi gândindu-te la întâmplări din trecut. Ai avut multe întrebări la care așteptai răspuns. Ai avut prea multe „dacă„ și prea multe „dar„. Nu face aceeași greșeală! Viața e prea scurtă ca să te gândești ce s-ar fi întâmplat dacă ai fi făcut lucrurile diferit. Crede în puterea prezentului. Bun sau rău, acceptă-ți prezentul și mergi mai departe cu viața ta.Când te vei afla pe acest drum, abia atunci vei găsi dragostea adevărată. Nu va trebui să o cauți pentru că te va găsi ea pe tine!

LEU – fii puțin rațională

E bine să îți urmezi inima, dar e o mare greșeală să uiți de rațiune. În 2017 ai gândit numai cu sufletul, și tocmai de aceea nu a mers. Nu uita, dragostea cere raționament și simț practic. Vezi lucrurile așa cum sunt și acceptă adevărul chiar dacă doare. Unul dintre cele mai rele lucruri pe care poți să le faci e să închizi ochii sperând că dacă te prefaci că nu vezi, nu există.

FECIOARĂ – nu fii așa dură cu tine

Ai fost exact opusul Leului. În 2018, renunță la duritate. Crede-mă, dacă lucrurile trebuie să meargă prost, vor merge. Chiar dacă plasezi totul în perfectă ordine, lucrurile vor cădea dacă este scris să cadă. Bucură-te de prezent. Și relaxează-te!

SCORPION – dă o șansă dragostei

În 2017 ai făcut absolut tot ce ți-a stat în putere ca să eviți dragostea. Ai fost copleșită de conceptul iubirii și angajamentului. Ei bine, încearcă ceva diferit anul acesta. Dă o șansă iubirii și las-o să te cuprindă. Lasă garda jos și, atunci când vezi dragostea că vine, întâmpin-o cu brațele deschise.

SĂGETĂTOR – Fii pozitivă

Anul trecut te-ai grăbit și te-ai aruncat asupra iubirii. Erai atât de concentrată sau nerăbdătoare de a simți iar fluturi în stomac, încât ai uitat total de celelalte aspecte importante. Anul acesta nu te mai grăbi! Adoptă o atitudine pozitivă asupra relațiilor și fii deschisă!

Vor iubi din nou! În viața a trei zodii vine dragostea adevărată

CAPRICORN – fii frumoasă în felul tău

Ai fost atât de preocupată de ceea ce cred ceilalți despre tine. Te-ai pierdut pe tine încercând să îi mulțumești pe cei din jur și să le captezi atenția. Nu repeta aceleași greșeli. Fii propria ta versiune: sinceră, asumată și frumoasă. Cei care te vor iubi, te vor iubi tocmai pentru autenticitatea ta, iar cei care nu o vor face, nu contează!

VĂRSĂTOR – dacă pare potrivit, e posibil să fie

Nu mai rămâne în situații în care nu te simți bine. Dacă un lucru pare corect, fă-l. Nu îți mai ignora intuiția. Încearcă să lucrezi mai mult cu tine. Implică-te în activități noi. Apucă-te de un nou hobby. Cel mai probabil vei găsi dragostea adevărată atunci când te aștepți mai puțin.

PEȘTI – găsește un motiv mai bun

În 2018 ar trebui să găsești motive mai bune pentru a iubi oamenii. Nu te rezuma la aspectele materiale sau fizice. Iubește oamenii pentru personalitatea lor. Caută calitate pentru că, la sfârșitul zilei, cel mai important e ce fel de om e acela de lângă tine. Dacă iubești pe cineva pentru genul de om care este, orice alt motiv va părea neimportant.

SURSA

Distribuie articolul: