Un fotograf a reușit să surprindă o poveste de viață cum rar poți întâlni. Doi frați au locuit toată viața la ferma unde s-au născut. Nu s-au căsătorit niciodată și au fost de nedespărțiți.

Elin Hoyland i-a descoperit pe Harald și Mathias Ramen din întâmplare și nu s-a gândit niciodată că imaginile pe care le va publica vor impresiona o lume întreagă. Cei doi frați, unul de 75 de ani, iar celălalt de 80 de ani, și-au petrecut aproape fiecare oră din viață împreună, scrie viralnova.com

Fotograful a numit acest album “The Brothers” (Frații) și a vrut să arate modul în care cei doi au ales să își trăiască viața, departe de civilizație, undeva în mijlocul sălbăticiei.

doi frati

Cei doi frați au dus o viață simplă, la ferma unde au copilărit. 

frati

simpli

Erau pasionați de păsări și aveau 20 de cuști cu păsări pe care le-au instalat în pădurea din apropiere. În timpul liber citeau ziarele și ascultau știrile la radio. O singură dată au încercat să se uite și la televizor, însă au renunțat pentru că și-au dat seama că pierdeau foarte mult timp.

frati2

Harald și Mathias au împărțit același dormitor o viață întreagă. După moartea lui Harald, Mathias nu a mai ieșit din casă. La scurt timp moare și el.

frati3

frati4

frati5

Sursa foto: viralnova.com

Distribuie articolul: