Marina și Irina Fabrizio sunt gemene originare din Kazahtan și mai sunt și artiste, pe lângă asta. Surorile pot să-și dedice ore în șir picturii, fără ca să-și comunice una alteia nici măcar un cuvânt. În prezent, locuiesc în Germania și uluiesc întreaga lume cu lucrările sincrone pe care le realizează. Pe rețelele sociale a devenit virală tehnica de pictură a acestor două surori!

Deși sunt gemene, Marina și Irina se deosebesc prin ceea ce pictează. Dacă Marinei îi reușesc mai bine efectele de lumină-umbră, Irina este specializată pe restul detaliilor care compun tabloul.

„Am pictat întotdeauna diferit și paralel, iar umbrele sunt punctul meu slab. Ocolesc de fiecare dată acest efect artistic. Sora mea nu s-a ciocnit niciodată cu dificultăți din acest punct de vedere, însă a fost slabă la detalii”, recunoaște Irina Fabrizio.

Cele două surori și-au făcut studiile la Academia de Arte din Düsseldorf, după care, fiecare dintre ele a început să picteze individual. În scurt timp, însă, au înțeles că cel mai bun lucru este cel pe care îl fac atunci când sunt împreună. Cât de impresionant este acest tandem artistic, aflați în acest reportaj:

Distribuie articolul: