Cât e de frumos să afli din istorii reale că dragostea există și ea poate invinge chiar și moartea. Aceste povestiri selectate de pe Cluber.ru sunt inspirate din viața reală, care nu doar te vor pune pe gânduri, dar și îți vor îmblânzi sufletul. 

1. „Bunelul meu de 75 de ani este de 15 ani orb din cauza cataractei. Astăzi el mi-a zis asta: „Bunica ta este cea mai frumoasă femeie din lume, așa-i?” Eu am stat pe gânduri puțin și am zis: „Da, așa este! Probabil îți este dor de frumuseșea ei, de când nu o mai poți vedea!”. „Draga mea”, mi-a spus bunelul, „eu o văd în fiecare zi. Dacă sincer eu o pot vedea acum mult mai deslușit, decât atunci când eram tineri”.

2. „Azi mi-am măritat fiica. Zece ani în urmă am scos din flăcări un tânăr de 14 ani. Medicii au dat verdictul că băiatul nu va putea merge. Fiica mea a venit de câteva ori cu mine la spital să-l viziteze. Apoi a început să meargă la el fără mine. Și astăzi, m-am convins cum în ciuda tuturor prognezelor, cu un zâmbet pe buze, el i-a îmbrăcat inelul pe degetul fiicei mele – stând pe propriile picoare.”

3. „Apropiindu-mă de ușa magazinului meu la ora 07:oo (eu sunt florar), am văzut un soldat în așteptare. După cum a am aflat, el se îndrepta spre aeroport, unde trebuia să zboare în Afganistan pentru un an. El mi-a zis: „În fiecare vineri eu, de obicei, îi aduc soției mele un buchet frumos de flori și nu vreau să o dezamăgesc doar pentru că voi fi departe de ea.” După aceste cuvinte el a comandat 52 de buchete de flori și m-a rugat să i le livrez în fiecare seară de vineri la oficiul soției sale, până el se va întoarce. Eu i-am făcut o reducere de 50% pentru toate buchetele – o asemenea dragoste m-a inspirat pentru întreaga zi. ”
4. „Astăzi i-am zis nepotului meu de 18 ani că, de-a lungul anilor mei de școală, eu nu am avut parte de bal de absolvire, pentru nu m-a invitat nimeni. Și vă închipuiți, în acea seara el a venit îmbrăcat în costum și m-a invitat la balul său de absolvire în calitate de partenera lui.”

5. „Azi ea s-a trezit din coma, în care a fost 18 luni. Primul lucru care l-a făcut – m-a sărutat și a spus: „Mulțumesc că ai rămas cu mine, că mi-ai povetit aceste istorioare și că ai crezut în mine… și da, eu mă voi căsători cu tine.”

Citește și De admirat cum poate inspira o femeie! Scris de un bărbat

Distribuie articolul: