Nu în fiecare zi îți este dat să-l vezi pe John Legend răstignit pe cruce, în chipul lui Iisus Hristos. Toate acestea au fost posibile chiar de Paștele Catolic.  Artistul a fost protagonistul unui show excepțional în musicalul „Jesus Christ Superstar Live”.

Starul a jucat duminică în noul spectacol de operă care a avut premiera în 1970, „Jesus Christ Superstar Live”, alături de Alice Cooper, Sara Bareilles ca Maria Magdalena și Brandon Dixon în chipul lui Iuda. Spectacolul a durat două ore, iar John a fost în centrul atenției, având cel mai important rol, cel al lui Iisus Hristos în ultimele zile de viață.

Musicalul a dezlănțuit haosul pe rețelele de socializare. A fost o adevărată avalanșă de reacții după difuzarea operei rock a anilor 1970, scrisă de  Andrew Lloyd Webber și Tim Rice.

În mare parte, comentariile au fost pozitive, chiar dacă imaginile au șocat. John Legend a făcut cel mai bun spectacol, iar coregrafia și mesajul transmis au fost impresionante. Scenele dramatice cu răstignirea au stârnit și controverse, mulți dintre fani criticând decizia de a portretiza ultimele zile de viață ale lui Hristos.

 

 

Distribuie articolul: