Venim încă cu o serie de recomandări pentru o alimentație sănătoasă. Atunci când vrei cu tot dinadinsul să scapi de kilogramele în plus, nu e de ajuns să faci sport, ci să știi anumite secrete de alimentație. Spre exemplu care fructe sunt cei mai buni aliați într-o cură de slăbire. Iată care sunt cei mai eficienți arzători de grăsimi naturali.

 1. Grapefruit. Dacă consumi grapefruit cu regularitate (câte 150 de grame pe zi) poți scăpa de 2 kilograme în două săptămâni.

2. Ceai verde. Dietologii asiatici recomandă să bem câte 4 cești de ceai verde pe zi. Astfel, vom stimula procesul de slăbire.

 3. Pizza pipărată. Piperul negru, peperoni, ardeiul iute, muștarul, hreanul sunt condimentele care, timp de 20 de minute după consum „spulberă” caloriile în plus.

4. Produsele lactate degresate măresc producerea hormonului calcitriol, care determină celulele să ardă mai multe grăsimi;

5. Scorțișoara. O linguriță pe zi scade nivelul de zahăr din sânge și previne transformarea carbohidraților, în grăsimi;

 6. Apa. Consumul insuficient de apă are un efect negativ în lupta cu kilogramele în plus.

7. Alimente bogate în proteină. Organismul are nevoie de mai multă energie pentru asimilarea proteinelor, decât pentru absorbția de grăsimi și carbohidrați.

Distribuie articolul: