Rețeua Instagram generează tot mai multe istorii care îi ajută pe oameni să obțină notorietate. Astăzi vom scoate în vizor povestea lui Evan Antin - un medic veterinar din Statele Unite ale Americii, care impresionează nu doar prin profesionalism, ci și prin aspect fizic.

Evan Antin este angajat la Conejo Valley Veterinary Hospital, în Thousand Oaks, California. Veterinarul este specializat în tratamentul animalelor exotice, însă în trecut a muncit și în calitate de atrenor profesionist de fitness.

Această ativitate nu doar că i-a sculptat o formă fizică de invidiat, ci i-a deschis și calea spre modeling. Și în prezent mai este solicitat la ședințe foto.

Cel mai important este însă că Evan nu va renunța niciodată la vocația de a salva sau prelungi viețile animalelor.

În spațiul virtual, Evan devine tot mai popular grație contului său de Instagram, acolo unde a adunat mai bine de 60 000 de fani, iar numărul acestora continuă să crească.

Ceea ce veți vedea pe acest cont este nu doar bine plăcut ochiului, ci și înfricoșător pe alocuri, pentru că Evan publică deseori și fotografii cu animalele bolnave, cărora le acordă ajutorul necesar.

cats

Foto:  Instagram

Distribuie articolul: