E impresionant felul în care tăticii contemporani își educă odraslele. Cel, despre care vă vom povesti mai jos, a găsit o metodă extraordinară de a-i preda alfabetul fetiței sale. Ce a făcut atât de special, încât să atragă simpatia întregii lumi, vei afla în continuare.

Tommy Perez este nu doar designer, ci și tatăl unei fetițe adorabile pe nume Zoë, care, nu demult, a început să studieze alfabetul. Pentru a-și sprijini fiica într-un mod cât mai distractiv, acesta a inițiat-o în desenarea, cu ajutorul produselor alimentare pe farfurii, a diferitor bucate care să amintească de literele alfabetului.

Chiar dacă această varietate de food-art a constat în utilizarea de bombane și alte mici gustări, bărbatul s-a străduit destul de mult cu asocierile și, se pare, a reușit să-și atingă scopul propus.

„B este de la Bacon. Zoë este cu siguranță fata tatei. Ea iubește baconul la fel de mult ca mine”, mărturisea Tommy, despre încercarea de a-i preda fetiței litera și sunetul „b”.

Pentru că este specializat profesional anume în acest domeniu, Tommy mai realizează, cu fiica Zoë, și diferite lucrări decupate din hârtie, fotografiindu-le și promovându-le pe contul său de Instagram.

Chiar de Ziua Tăticilor, designerul a publicat pe Instagram o fotgrafie prin care își anunța fanii că a devenit tatăl unui băiețel pe nume Grey Cristopher.

Foto: Instagram

Distribuie articolul: