La fel ca și alte măiestrii, arta de a face tunsori și coafuri nu are vârstă, sex, culoare sau statut social, iar nonconformistul Anthony Elliott alias „Cuts” pășește cu încredere în această industrie. E hairstylist de 7 ani și makeup artist - de 3 ani, iar în toți acești ani și-a creat un adevărat brand personal: #THEANTHONYAFFECT. Tutorialele video ale lucrărilor sale iau cu asalt Instagram-ul!

aw

Chiar dacă se află mai mereu pe drumuri pentru a presta servicii de înfrumusețare sau a preda cursuri pentru începători, Anthony Cuts reușește să se promoveze destul de intens pe rețelele sociale. Pe Instagram, spre exemplu, a reușit să adune peste 550 000 de mii de follow-eri fideli, iar numărul acestora crește tot mai mult.

Best of 2015 !!!By:@anthonycuts

Posted by Vlechten met Daan on 27 Ianuarie 2016

Și asta, deoarece pe contul de Instagram @anthonycuts veți regăsi ultimele nouăți în materie de hairstyle, despre care Anthony e la curent 24/24.

„Hei, doamnelor, a fost un an incredibil! Voi m-ați ajutat să am parte de inspirație pentru clipuri, poze, tutoriale și cursuri de hairstyle și machiaj. Voi prezenta și în continuare cele mai recente tehnici și cele mai fierbinți tendințe. Fiți pe fază”, mărturisește stilistul,  în descrierea sa virtuală.

Nu, Anthony nu este burlac. Este căsătorit, are un fiu, iar unul dintre modelele lui preferate este chiar soția!

page

Foto: Instagram

Distribuie articolul: