E o adevărată plăcere să iubești, să călătorești și să mai fii și bine plătit pentru faptul că încarci pe rețelele sociale fotografiile realizate prin vacanțe. Cuplul de mai jos trăiește această plăcere deja de un an, iar cât de colorată îi este viața, de când și-a asumat o asemenea provocare, aflați mai jos.

Britanicul Jack Morris (26 de ani) și australianca Lauren Bullen (24 de ani) împărtășesc o iubire reciprocă și o pasiune aparte pentru călătorie. Cei doi s-au cunoscut în martie 2016, în Fiji, iar de atunci nu se mai despart, călătorind deja în peste 45 de țări.

Cuplul își comunică escapadele pe o platformă deja comună – pagina de Instagram @doyoutravel și pagina web oficială doyoutravelphoto.com. Primul cucerit de travel blogging a fost Jack, care avea un job specializat în spălarea covoarelor și la care a decis să renunțe de dragul unei călătorii la Bangkok.

Cât despre Lauren, tânăra deține și ea un blog de călătorie –  Gypsea Lust. Pare sau nu incredibil, însă pentru o poză sponsorizată, publicată pe contul lor cu 2 milioane de followeri, partenerii câștigă câte 12 mii de dolari.

Acum cuplul își împărtășește pe cale virtuală secretele fotografiilor reușite, realizate zilnic la aceeași vreme – o oră după răsăritul Soarelui, pentru că cele mai solicitate locuri sunt de obicei pustii la această oră a dimineții. Jack susține că a renunțat la aplicații și filtre mobile de editare a fotografiilor, optând pentru un stil unic din programul Lightroom.

Greece, you've been unreal as always – next stop Rome! ✈︎👅

A post shared by JACK MORRIS (@doyoutravel) on

Acum, cei doi sunt stabiliți în Bali, dar descoperă câte o destinație nouă în fiecare lună, fiindu-le sponsorizate călătoriile. Totodată, partenerii acceptă să facă publicitate unor produse și servicii cu care se identifică.

Banana pit stop on the way to the beach 🍌

A post shared by JACK MORRIS (@doyoutravel) on

Foto: Instagram

Distribuie articolul: