Colierele, cerceii, brățările și broșele Bianca-Teodorra sunt executate cu drag de către o meșteriță tânără, care i-a dedicat această pasiune fiicei sale. Lucrările exclusive vor scoate din anonimat orice ținută și vor umple de suflet imaginea celei care le poartă, asta deoarece sunt realizare cu multă pasiune.

Dragostea pentru frumos și simțul simetriei au stat la baza brand-ului Bianca-Teodorra – accesorii realizate exclusiv manual și din materiale calitative, alese cu atenție și cu multă dragoste. “În primul rând țin să remarc că acest brand nu este o afacere. Ideea mi-a venit fiind însărcinată și am dedicat creațiile mele fetiței care urma să se nască, Bianca-Teodora. Acum ea crește, alături de lucrările mamei, iar eu mă bucur că accesoriile ce-i poartă numele sunt tot mai solicitate”, ne-a mărturisit creatoarea bijuteriilor.

 Creatoarea BiancaTeodorra Handmade

BiancaTeodorra

Lucrările semnate Bianca-Teodorra Handmade Accessories  sunt făcute exclusiv pentru persoanele care știu să aprecieze lucrul de mână, mereu la modă și întotdeauna realizat cu stil. Iată de ce doamnele și domnișoarele se pot mândri, purtând asemenea accesorii! Pentru fiecare colier sau pereche de cercei, creatoarea lor alege cu grijă materialele, ține mult la calitatea și prețul lor, punând accente cu cristale Swarovski, pietre naturale și aplicații din dantelă fină.

 BiancaTeodorra

“Fiecare lucrare este făcută cu mare drag și dăruire. Eu vreau să transmit prin bijuteriile create frumosul care îmi copleșește sufletul”, a mai povestit artizanul brand-ului Bianca-Teodorra. Toată munca și migala, tânăra o dedică în cinstea micuței sale Bianca-Teodora, care va avea un nume cu renume atunci când va crește.

 BiancaTeodorra

Meșterița susține brand-urile autohtone și-i îndeamnă pe toți să cumpere și să dăruiască atenții create la noi în țară. Bijuteriile Bianca-Teodorra sunt un cadou perfect pentru orice ocazie și potrivite femeilor de toate vârstele. Un colier sau un cerc realizat după tehnica folosită de brandul Bianca-Teodorra va pune în valoare orice mireasă, mamă, domnișoară de onoare sau nașă la o ceremonie de familie.

BiancaTeodorra

BiancaTeodorra 

Accesoriile Bianca-Teodorra sunt făcute doar atunci când vine muza și e loc de multă inspirație. Bijuteriile se potrivesc atât ținutelor de seară, rochiilor maxi și uniton. Sunt binevenite și la vestimentația de zi, coktail, rochiilor scurte sau bluzelor care acceptă accesorii mari. Toate bijuteriile și detaliile pentru haine sau păr sunt lucrate cu multă dragoste pentru un look perfect al celei care le va purta.

BiancaTeodorra Handmade Accessories 

P

Distribuie articolul: