Propun să dezvoltăm iubita mea temă, să discutăm despre femei care s-au produs în ţinute identice la acelaşi chef! Ufffff, cît de neechilibrate mai sunteţi voi cînd vă întîlniţi cu privirea, nu vă structuraţi simţurile în mai multe etape, încît se vede de la o poştă că vă deranjează, că nu vă place, că e prea degrabă să plecaţi de la acel chef, încît s-ar putea înterpreta corect motivul. Prima crăpătură în această frumoasă situaţie o aduc femeile din jur care ciripesc pe la urechile voastre vorbe dulci şi remarce sincere scăldate în zîmbete pînă la urechi. Sunt atit de împlinite, încît nici nu se mai gîndesc la faptul că mîine s-ar putea întîmpla şi ei the same situation. Oare toate ţinutele lor sunt exclusive în mărimea Medium?

Nu fetelor, ne îmbrăcăm din aceleaşi branduri, doar că din diferite colţuri de lumi. Acolo unde ZARA e ZARA, unde un H&M rămîne un H&M. Unde Donna Karan rămîne în acelaşi stil şi în mai multe mărimi M, unde Oasis e Oasis şi multe altele…Chiar dacă sărim să enumerăm brandurile alea scumpe şi perfecte, şi acolo găsim asemănări în stradă, fiindcă tu nu eşti Madonna , iar prietena ta nu este…fais ton choix. So…exclusivul ţi-l poţi asigura doar cu bani mari , sau cu bani aruncaţi raţional unui croitor bun de meserie. Dar şi aici e o şmecherie…în final , rochia de seara e undeva identică cu toate rochiile din lume, şi multe alte fraze de genul. Vorbeam despre şmecheria lui Sharon Stone de a merge la Oscar(1996) într-un tricou de la GAP asortat cu o fustă de la Valentino. S-a descurcat!

Ea a raspuns timpului prin originalitea pe care o ţine minte o lume întreagă. Fiindcă astfel de detalii nu se uită, cum nu se uită nici acel moment amuzant, cînd Audrey Hepburn, în 1954 cînd şi-a luat Oscarul, pe parcursul serii pierduse trofeul, găsindu-l peste cîteva ore în toaleta. Un detaliu care nu-şi are legatura cu editorialul de azi, dar amuză atît de plăcut. Ţi-am oferit ocazia de a-ţi aduce aminte de femeia frumoasă de atunci. Păcat că sunt atît de puţine….astăzi!

Revin…În toată afacerea asta, ar trebui să te doară în cot despre acel moment cînd ai identificat o asemănare în mulţime. Este adevărat că sunteţi 100% identice, dar atît de diferite. Tu eşti într-o siluetă perfectă de la mama natură, femeia din aceeaşi rochie în alta. Tu eşti veselă, ea mai puţin, tu ai potrivit perfect pantofii, ea a uitat de acest detaliu. Tu ştii cum e să rămii aşa cum ţi-ai dorit, iar ea de citeva ori îşi regăseşte imaginea în oglinda de la intrare. Mai sunt, mai sunt…

Reţine: Dacă la vreun chef ţi se întîmplă una ca asta, take a picture TOGETHER!

Distribuie articolul: