Kataluna Enriquez este prima femeie transgender care a fost încoronată Miss Nevada SUA și, tot prima, care va concura în cadrul competiţei Miss SUA. Privind fotografiile ei nici prin cap nu îți trece că a fost cândva bărbat, nu-i așa? 

Kataluna Enriquez a învins alte 21 de concurente pentru a câștiga coroana Miss Nevada SUA. Cu acest titlul, Enriquez, în vârstă de 27 de ani, devine prima femeie transgender care a câștigat o competiție din istoria concursului.

Înaintea competiției , care a avut loc la South Point Hotel Casino & Spa din Las Vegas, Enriquez a câștigat concursul Miss Silver State SUA, potrivit paginii ei de Instagram. Aceasta va concura pentru titlul Miss SUA în noiembrie.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Kataluna Enriquez (@mskataluna)

Într-o perioadă mai întunecată a vieții sale, Kataluna Enriquez spune că a primit atât de multă ură pentru că era transgender, încât s-a rugat să nu se mai trezească. „M-am redus la tăcere și m-am făcut mică doar pentru a putea supraviețui”, a spus ea pentru The Washington Post.

Kataluna Enriquez este în centrul atenției și face istorie. Încoronată duminică Miss Nevada SUA, Aceasta va deveni prima femeie transgender care va concura la concursul Miss SUA. „Am spus întotdeauna că sper să văd într-o zi că cineva ca mine este reprezentat în Miss SUA. Nu m-am gândit niciodată că voi fi eu.”, a spus ea. 

 

Distribuie articolul: