Are doar 20 de ani, însă a reușit să impresioneze o țară întreagră printr-o singură prezență la preselecția națională pentru Eurovision 2014. Curly este crețoasă dacă vrea, este liberă în gândie și foarte inspirată când e vorba despre piesele ei personale. Prima pentru care a scris versurile se numește „Summer on Repeat” și a fost lansată abia acum.

„Este o piesă de vară, de mare, de piscină, pentru distracțiile cu prietenii și foarte relaxantă – asta ne-am dorit noi să scoatem. Versurile îmi aparțin, de fapt a fost prima piesă scrisă de mine într-un studiou profesionist, iar muzica a compus-o Grigore, producătorul meu de la GazdaRecords”, a declarat Curly într-o emisiune TV la un post privat de televiziune.

Inga sau Curly spune că va merge la odihnă în luna august, toata vara fiind implicată în munca de studiou. Interpreta a mai dezvăluit că din toamnă va fi studentă: „Voi da la facultate și m-am gândit deja să aleag franceza, engleza, spaniola sau italiana la Universitatea de Stat din Moldova”. Astfel că, de la 1 septembrie, Curly va fi aproape de studiou, dar și de facultate, pentru a combina inspirația, lucrul în studiou și studiile la Limbi Stărine.

Precizăm că într-un interviu acordat revistei noastre, Curly spunea că abia și-a luat BAC-ul și intenționeză să mergă la Conservator. „Voi da la Academia de Muzică Teatru și Arte Plastice, vreau să fiu artist cu actele în regulă”, declara interpreta.

Distribuie articolul: