Victoria Lopyreva, o blondă superbă, fostă Miss Rusia 2003, ar fi noua femeie din viața lui Putin, scrie presa americană. Speculațiile vin după ce președintele rus ar fi avut un cuvânt de spus în desemnarea acesteia ambasador oficial al Cupei Mondiale FIFA 2018, scrie Page Six.

Lopyreva are o viață de vis, după cum arată fotografiile de pe contul ei de Instagram. Călătorește cu avioane private, face shopping la Paris, se cazează în hotele de lux și a fost fotografiată purtând o geantă din piele de crocodil Hermès Birkin.

Surse din Moscova spun că Lopyreva nu ar fi obținut postul de ambasador fără ca Putin să-și de acordul. Iar blonda nu a fost deloc timidă atunci când a fost vorba de a-și arăta sprijinul pentru liderul de la Kremlin.

De altfel, în duminica alegerilor, Lopyreva le-a cerut celor 1,8 milioane de urmăritori de pe Instagram să meargă să voteze.

Pentru Vladimir Putin, în vârstă de 65 de ani, viața privată a fost mereu un subiect tabu. Dar cu toate astea,  numele său a fost legat de mai multe femeie superbe printre care Alina Kabaeva, gimnasta despre care se spune că are trei copii cu președintele rus, Wendi Deng, fosta soție a mogulului media Rupert Murdoch, sau tânăra Alisa Kharcheva, un model rus de 23 de ani.

Distribuie articolul: