Sezonul rece ne aduce noi tendinţe în meterie de accesorii. Accentul se pune pe bijuterii voluminoase, piese de rezistenţă care îmbogăţesc chiar şi cea mai simplă ţinută. Iată cinci tendinţe care te vor ajuta să arăţi superb toamna aceasta: Curele subţiri
O curea în culori neutre de negru, maro, gri sau bej îţi scoate în evidenţă silueta şi se potriveşte la orice ţinută. Fie că eşti adepta blugilor, rochiilor, tunicilor sau sacourilor, o curea subţire îi conferă un aer modern ţinutei, fiind totodată o piesă clasică.

Cercei candelabru
Bijuteriile masive sunt în trend. Cerceii lungi, cu pietre, mărgele, elemente decorative lucrate cu o atenţie deosbită reprezintă un must sezonul acesta. Nu te teme să experimentezi cu stilurile şi materialele, îndrăzneşte să-ţi împrospătezi look-ul cu noi bijuterii.

Coliere voluminoase
Colierele statement, de asemenea, nu ar trebui să lipsească din cutiuţa cu accesorii. De la o ţinută simplă până la una de gală, colierele voluminoase te ajută să-ţi pui în valoare feminitatea şi să-i conferi un plus de originalitate oricărui ansamblu.

Inele statement
Alege inele mari, care pot fi purtate fără alte accesorii la ţinută. Poţi opta pentru inele de cocktail sau inele pentru două degete pentru un plus de originalitate.

Brăţări masive
Confecţionate din diverse materiale şi având diverse stiluri, brăţările masive se pot potrivi oricărei ţinute. Ca şi cerceii, colierele şi inelele din acest sezon, bijuteriile în această toamnă devin adevărate opere de artă. Lucrate cu minuţiozitate şi bogate în detalii, accesoriile adaugă rafinamentul necesar purtătoarei lor.

Tu pentru ce accesorii optezi în acest sezon?

Distribuie articolul: