Accesoriile au fost mereu cireașa de pe tort în orice ținută. Producătorii autohtoni se întrec mereu în idei cât mai originale și aduc pe piață cele mai inedite detalii pentru a colora ținutele damelor și ale bărbaților. Iată noutățile noului sezon în materie de accesorii produse în Republica Moldova și cunoscute departe de hotarele ei. Materiale cât mai diverse și colorate, asortări îndrăznețe și multă imaginație – iată ingredientele care planează asupra accesoriilor din această toamnă și din iarna ce vine. Deoarece sunt accesorii pentru sezonul rece și alb, ele trebuie să coloreze, să distreze și să scoată persoana și ținuta ei din anonimat – anume astfel și-au propus creatorii autohtoni de accesorii.

Ju Bijoux by Ana Popova
Bijuteriile Anei Popova țintesc femeile fermecătoare, iubitoare de lux și simplitate. Materialele folosite în acest sezon sunt catifeaua, pietrele și mărgelele semi-prețioase, dar și cele de sticlă, lanțurile, boldurile, pielea, blana, strazurile, perlele, vinilul, argintul și fermoarele.

 

Stilul bijuteriilor este, în mare cel cu care v-a obișnuit creatoarea din Moldova, Ju Bijoux însemnând femeia romantică, inspirată din trecut și prezent, femeia puternică și fragilă, eleganța, care are nevoie de moliciune și confort pentru a face față frigului. Colecția nouă descoperă o lume retro și poetică pentru o femeie senzuală și rafinată.

 

Culorile sunt din cele mai diverse, dar și neobișnuite: peacock blue, emerald green, ink, garnet/bordo, metallic grey, metallic gold, nude, mauve, blush, grey tourqoise, bronze, alb, crem, storm grey, cloud grey și aringtiu.

 

Ponti
Compania Ponti a lansat recent o nouă linie de produse – papioane unisex “Mister & Missis Ponti”. La crearea acestor produse am pus accentul pe culoare, calitate, textură și modele lucrate în serie limitată. În colecție puteți găsi de la clasicul papion negru – reprezentantul de seamă al eleganţei masculine, până la cele mai originale, colorate și extravagante papioane handmade.

 

Papioanele colorate, cu imprimeuri îndrăznețe, nonconformiste sau glamour conferă o alură de distincție și o nuanță excentrică. Culorile vesele și detaliile vibrante, precum animal print-ul, paietele, dantela, țintele sau imprimeurile grafice vor face deliciul toamnei, însuflețind orice ținută.

 

Ponti s-a gândit și la copii, pregătind pentru ei o colecție din modele colorate, sobre, potrivite pentru uniforme. Papioanele pot fi executate și la comandă, pentru evenimente importante din viața fiecărui iubitor de fluturași. Colecția este reînnoită zilnic cu modele noi, însă acestea fiind oricum produse în serie limitată.

 

Bia Bijou
Bijuteriile Bia Bijou sunt o creaţie exclusiv lucrată manual. Toate piesele folosite sunt unicat şi pot fi procurate atât gata, cât şi realizate la comandă. Bia Bijou înseamnă coliere, cercei, brăţări, broşe din materiale foarte diferite, de la mărgeluşe din lemn, până la cristale Bohemia sau Swarovski. Noile modele nu-și împun anumite granițe și sunt gata să experimenteze orice combinație, oricât de îndrăzneață ar părea.

 

Stilul, rafinamentul, creativitatea şi formele deosebit de variate este ceea ce caracterizează accesoriile Bia Bijou. Produse în seturi, sau separat, colierele, cerceii, broșele, brățările și inelele sunt pata de culoare a oricărei ținute. Ori, creatoarea lor anume așa le și definește: Bia Bijou – un strop de culoare!

 

Designerii autohtoni vor prezenta și colecții de genți (Arillu și Vitalie Burlacu), asortate diferitor stiluri vestimentare și combinații de haine, toate la Moldova Fall Fashion Walk 2013 – Din Inimă. Evenimentul se va desfășura pe 15 septembrie, începând cu ora 17:00 la Leogrand Hotel & Convention Center. Acest eveniment caritabil este organizat de CIFM în parteneriat cu Asociația APIUS, cu suportul Proiectului USAID CEED II și face parte din campania “Din ♥ branduri de Moldova”, susținând întreprinderile moldovenești din industria ușoară.