E plăcut să te simți frumoasă și confortabil chiar și într-un weekend relaxant acasă, doar cu familia sau iubitul. Dacă și pentru tine e important să fii în pas cu tendințele și în hainele de casă, trebuie neapărat să vezi ce idei îți propune BellyBerry pentru a sclipi „în papuci de cameră”, iar în același timp să te simți comod.

Designerii vin mereu cu inovații, iar o soluție pe care ne-o recomandă cu multă încredere sunt tunicile. Pot fi purtate lejer atât cu legins sau colanți, cât și doar în ciorapi calzi pentru casă.

Dacă până acum capoturile și pijamalele sofisticate erau un „must-have”, acum tunicile capătă o popularitate tot mai mare în rândul femeilor de toate vârstele care vor să arate bine și să le fie comod.

Sunt ținute lejere pe care le poți îmbrăca nu doar atunci când ieși undeva, dar în mod special prin casă. BellyBerry îți propune modele și culori diverse, stofe mai subțiri, cu mâneca scurtă, dar și tunici groase, din stofe călduțe și foarte plăcute la atingere.

Te întrebi cum să alegi totuși tunica perfectă pentru tine sau pentru un cadou?

„În primul rând vom fi atenți la preferințele coloristice, dar și la calitatea stofei. Acestea variaza între 100% bumbac, viscoză sau compoziție mixtă. Daca nu sunteți alergici la nici unul din ele, trecem la urmatorul criteriu:

Alegeți tunica potrivită temperaturii din casă – altfel riscați să nu vă simțiți confortabil dacă va fi prea cald sau prea răcoare. Și al treilea criteriu, dar nu ultimul – alegeți o tunică potrivită și ca model”, ne recomandă designerul BellyBerry.

Modelele de mai sus dar și altele puteți găsi în magazinele BellyBerry, din

CC Zorile, et 2, spațiul Din Inima 

CC Unic, et 2, spațiul Din Inima, 

sau pe bellyberry.com

P.

 

Distribuie articolul: