A scos din minți o grămadă de femei doar profitând de pe urma faptului că seamănă izbitor de mult cu celebrul fotbalist Christiano Ronaldo! Vorbim despre un tânăr din Marea Britanie, care a reușit să cucerească cu mai multe femei, după ce le-a declarat că se află în pielea fotbalistului Christiano Ronaldo, informează The Metro.

Șotiile britanicului Joe Weller au fost surpsinse cu camera de filmat chiar de către prietenul acestuia, iar la cinci zile după încărcare, acesta a fost vizualizat de mai bine de 4,4 milioane de internauți!

Tânărul deghizat în Christiano Ronaldo a îmbrăcat o uniformă de fotbalist de la clubul de fotbal „Real Madrid” și s-a încreptat spre parcul central al unui oraș. Acolo, șmecherul a luptat pentru a obține numărul de telefon al fetelor care în interesau, ori cel puțin un sărut pe obraz, din partea acestora. 

Joe și-a coafat părul exact ca Christiano Ronaldo, a început să vorbească o engleză cu un puternic accent străin și chiar a introdus în vocabular o serie de jargoane portugheze, chiar dacă Ronaldo este spaniol!

Trucul de seducție a lui Weller a fost foarte bine gândit. Acesta se apropia de femeile care îl interesau și le spunea: „Salut, mă numesc Christiano Ronaldo. Știi prin ce m-am făcut celebru?”

Deși seamă izbitor de mult cu Christiano, multe dintre potențialele „victime” ale lui Weller l-au identificat și au refuzat categoric să comunice cu acesta. Mai mult de cât atât: unele femei l-au rugat într-o formă foarte obraznică să fie lăsate în pace! 

S-au găsit, însă, și femei care au acceptat provocarea de a-i lăsa așa-zisului „Ronaldo” numărul de telefon și chiar un sărut pe obraz!

Foto: captură video

Distribuie articolul: